Generální ředitel podniku Lesy ČR vyzval zaměstnance k podpoře Nepálu

01.05.2015 18:51

K podpoře lidí žijících v Nepálu, zejména dětí soustředěných v dětském domově Himalaya Peace Home, vyzval zaměstnance státního podniku generální ředitel Daniel Szórád.

Generální ředitel podniku Lesy ČR vyzval zaměstnance k podpoře Nepálu
Foto: pixabay.com/moonykim
Popisek: Nepál, ilustrační foto

„Jistě víte, že náš podnik se na přelomu roku rozhodl podpořit sociální projekt v Nepálu. Nákupem a propagací nástěnných kalendářů z této země jsme přispěli na provoz dětského domova Himalaya Peace Home, kde jsou soustředěny většinou děti tibetských uprchlíků pocházející  z mimořádně chudých poměrů. Přírodní katastrofa, která danou zemi postihla v minulých dnech, je ohromnou tragédií. Ačkoliv máme zprávu o tom, že jsou všechny děti včetně personálu dětského domova v pořádku, není pochyb, že nyní prožívají nepředstavitelně těžké období – obávají se následných otřesů, a tak přespávají v provizorně zřízených stanech, ve městě Kathmandu je zoufalý zmatek, obyvatelé trpí nedostatkem pitné vody…Dovoluji si Vás tedy oslovit a požádat Vás o eventuální příspěvek na podporu postižených. Z obavy, aby naše prostředky nebyly zneužity, a byly naopak účelně vynaloženy, jsme vstoupili do jednání s institucí, která je v přímém kontaktu s personálem dětského domova a u které máme naprostou jistotu, že podpora skončí u potřebných (konkrétně u dětí z dětského domova). Příspěvek můžete poslat na číslo účtu 2900484871/2010, Fio banka; pro účely podpory Nepálu byl vytvořen speciální variabilní symbol: 2060. Při použití tohoto účtu mám naprostou jistotu, že prostředky skončí u potřebných. Přesněji budou předány misionářům z organizace OM ( http://www.mobilization.org/) a místnímu pastorovi, kteří je použijí pro podporu dětí z podpořeného domova - http://peacehome.eu/organizace-himalaya-peace-home,“ uvedl Daniel Szórád.

Jedná se o dobrovolnou aktivitu zaměstnanců s tím, že podnik nemá ambici jakkoliv sledovat či evidovat případné příspěvky. „Považujeme za vhodné podpořit potřebné v Nepálu, a pokud by někdo chtěl, pak nabízíme ověřený kanál, který zaručuje, že případná podpora bude použita pro projekt, se kterým se náš podnik již dříve spojil,“ dodal generální ředitel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…