Gepard Finance: Objem zprostředkovaných hypoték již přesáhl celý loňský rok

11.11.2013 9:44

Společnost Gepard Finance již v objemu produkce za letošní rok pokořila hranici 7 miliard korun. K dosažení stejného objemu zprostředkovaných hypoték přitom loni potřebovala celý rok. Už nyní je tak jasné, že rok 2013 bude pro největšího hypotečního makléře opět rekordní.

Gepard Finance: Objem zprostředkovaných hypoték již přesáhl celý loňský rok
Foto: red
Popisek: Gepard Finance

Gepard Finance, největší makléřská společnost na trhu hypoték, dosáhla za 10 měsíců letošního roku objemu produkce více než 7 miliard korun. Pro srovnání se jedná o sumu obratu celého loňského roku 2012. Gepard Finance tak nadále potvrzuje pozici jedničky na poli hypotečních makléřů, když opakovaně dosahuje stále lepších výsledků.

"Letos jsme dosáhli stejné produkce jako loni již za prvních 10 měsíců roku a je tedy jasné, že rok 2013 bude opět rekordní. Předpokládáme, že obhájíme i pozici jedničky mezi hypotečními specialisty," uvádí Jan Kruntorád, generální ředitel Gepard Finance. "K našim vynikajícím výsledkům nám dopomohla mimo jiné příznivá situace na trhu hypoték. Sazby totiž spadly rekordně nízko, pokud někdo váhá s hypotékou, neměl by otálet. Prostor pro další pokles již není," dodává Kruntorád.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…