Goodman rozšiřuje plochu Goodman Senec Logistics Centre na Slovensku o dalších 12.680 m2 pro uspokojení poptávky na trhu

27.01.2016 16:37

Skupina Goodman, světový lídr v oblasti vlastnictví, rozvoje a správy průmyslových nemovitostí rozšiřuje plochu Goodman Senec Logistics Centre na Slovensku o nové spekulativní prostory o celkové rozloze 12.680 m2.

Goodman rozšiřuje plochu Goodman Senec Logistics Centre na Slovensku o dalších 12.680 m2 pro uspokojení poptávky na trhu
Foto: Archiv Goodman.
Popisek: Goodman rozšiřuje plochu Goodman Senec Logistics Centre na Slovensku o dalších 12.680 m² pro uspokojení poptávky na trhu.

Nemovitost nabízí 12.352 m² prvotřídních skladovacích prostor třídy ,,A“ a 328 m² kancelářských a společenských ploch. Tato výstavba představuje první plně spekulativní výstavbu skupiny Goodman na Slovensku, jako reakci na rostoucí poptávku trhu po kvalitních logistických prostorech.

Flexibilní konstrukce umožňuje požadovaný prostor rozdělit na tři samostatné jednotky a poskytuje 25 až 31 nakládacích bran se světlou výškou 10 m. Nově zbudovaná autobusová zastávka, uvedená do provozu v prosinci roku 2015, pro potenciální zaměstnance, se nachází v těsné blízkosti logistického centra.

Dokončení je plánováno na konec června 2016.

„V průběhu posledních 12 měsíců zaznamenala společnost Goodman vysokou poptávku po prostorech v Goodman Senec Logistics Centre a podepsala šest leasingových dohod na 33 000 m² plochy,“ říká Jan Palek, Goodman Country Manager CZ&SK. „Vzhledem k rychlému růstu logistického centra, je tento nový spekulativní projekt navržen tak, aby naplnil očekávání trhu po strategicky umístěných logistických prostorech vysoké kvality.“

Goodman Senec Logistics Centre

Goodman Senec Logistics Center je ve vlastnictví Goodman European Partnership, vlajkové lodě společnosti Goodman. Logistická zóna v Senci, ideálně situována jen 18 km od bratislavského letiště, patří mezi největší a nejatraktivnější zóny na Slovensku. Je lehce dostupná z dálnice D1 spojující Bratislavu, Trnavu a rozvíjející se logistické centrum v Polsku a nabízí bezproblémové spojení s Českou republikou a Rakouskem. V Senci je okamžitě k dispozici 15.000 m2 skladových ploch a dalších 3.500 m2, které se staví na spekulativním základě. Plochu logistického centra je možné rozšířit celkově až na 100.000 m2.


O společnosti Goodman

Goodman je realitní skupina, která vlastní, vytváří a spravuje logistické a obchodní prostory v kontinentální Evropě, Velké Británii, Jihovýchodní Asii, Severní Americe a Brazílii. Skupina investuje do průmyslových nemovitostí, skladů a distribučních center.

Goodman také spravuje širokou škálu fondů, díky nimž pomáhá investorům s přístupem k expertním službám a nemovitostem. Zároveň se kontinuálně stará o doménu průmyslových pozemků a nemovitostí v podobě vytváření inovativních projektů či nabídky obchodních a investičních příležitostí Goodman je s majetkem více než 439 nemovitostí v hodnotě 19,7 miliard euro největší realitní skupinou zaměřenou na průmysl na australské burze a jedním z nejvýznamnějších správců fondů na celém světě. Schopnost porozumět trhu ve spojení s profesionálními lokálními týmy vytváří vynikající investiční příležitosti a buduje takové projekty, které splní i ty nejnáročnější požadavky.

S více než 1,000 zaměstnanci a 32 pobočkami v 16 zemích dokáže Goodman pomáhat svým klientům při rozšiřování jejich aktivit do celého světa. V Evropě má společnost Goodman zastoupení v Německu, Nizozemsku, Belgii, Lucembursku, Francii, Španělsku, Itálii, Polsku, České republice, Maďarsku, Slovensku, Švédsku a Velké Británii.

Pro více informací navštivte: www.goodman.com/cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PR článek

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…