HK ČR: Zástupci českých firem vyrazili na misi do Mongolska

21.09.2015 16:55

Podnikatelská delegace Hospodářské komory České republiky vyrazila na týdenní misi do Mongolska, dvacítka zástupců českých firem se tak připojila k oficiálnímu, již šestému, zasedání smíšené komise České republiky a Mongolska, které se uskuteční ve dnech 22.-23.9. v Ulánbátaru.

HK ČR: Zástupci českých firem vyrazili na misi do Mongolska
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Primárním cílem zasedání je podpořit rozvoj obchodně-ekonomické spolupráce mezi oběma zeměmi. Mise HK ČR se koná ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a Ministerstvem zahraničních věcí ČR.

V rámci týdenní cesty se uskuteční podnikatelská fóra a kontaktní jednání s mongolskými podnikateli v Ulánbátaru a Darchanu. Rovněž je plánováno separátní setkání náměstka ministra průmyslu a obchodu Vladimíra Bärtla s českou podnikatelskou delegací. Česká republika a Mongolsko jsou si velmi blízké a vzájemné vztahy obou zemí fungují dlouhodobě na základě tradičních partnerství. Zářijová mise HK ČR je za poslední roky již čtvrtou cestou do této země, Česká republika má totiž v Mongolsku dlouhodobě dobré renomé.

Mise se účastní české společnosti působící v bankovním sektoru, v oblasti dodávek technologických celků, energetickém sektoru, důlním průmyslu, stavebnictví, potravinářství, environmentálních technologií či letectví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…