HK ČR opětovně odmítá mediální nařčení z údajného falšování

04.02.2014 20:40

Hospodářská komora České republiky (HK ČR) znovu důrazně odmítá nařčení a bezprecedentní útoky, že se dopustila podvodu a „falšovala“ dokumenty kvůli evropským dotacím.

HK ČR opětovně odmítá mediální nařčení z údajného falšování
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

HK ČR řádně obdržela životopisy expertů, tj. osob vhodných k provádění příslušných kontrol. Tito experti byli následně zařazeni do seznamu expertů v nabídce. V průběhu realizace zakázky nebyly služby těchto expertů využity. Za přípravu a kompletaci nabídky do zmíněného tendru byl zodpovědný bývalý tajemník HK ČR pan Radek Pažout.

HK ČR znovu zdůrazňuje, že v celé záležitosti nebyla příjemcem dotace. HK ČR realizovala zakázku pro Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, v jejímž průběhu byla HK ČR kontrolována.

Opakujeme, že HK ČR vždy byla a je připravena poskytnout maximální součinnost k vyšetření zmíněné záležitosti, pokud bude řádně a oficiálně dotázána příslušnými orgány, které případně tuto věc šetří.

HK ČR tuto záležitost nebude dále mediálně komentovat.

  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komora.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…