HK ČR představuje české podniky na veletrhu DEFENCE & SECURITY 2013 v Bangkoku

05.11.2013 13:34

Hospodářská komora České republiky (HK ČR) organizuje českou účast na veletrhu DEFENSE & SECURITY 2013 v Thajsku. Veletrh je zaměřen především na obranný a bezpečnostní průmysl a startuje právě dnes.

HK ČR představuje české podniky na veletrhu DEFENCE & SECURITY 2013 v Bangkoku
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

„Hospodářská komora České republiky organizací tohoto veletrhu navazuje na svou letitou praxi v oblasti pořádání světových veletrhů a výstav, jedná se tak o přirozenou službu komory podnikatelům. Na základě koordinace českého zastoupení Ministerstva zahraničních věcí v Bangkoku jsme byli požádáni o komplexní zastřešení příprav, organizace a doprovodné propagace české účasti na tomto ročníku veletrhu,“ komentuje z Thajska Lucie Kirschová, vedoucí oddělení projektů HK ČR. Českou republiku v Thajsku reprezentuje celkem 6 významných českých firem, a to Česká zbrojovka a.s., VOP CZ, Sellier & Bellot, Vítkovice Mechanika, VTK Special a společnost LANEX a.s. Český pavilon v rozsahu téměř 50m2  je umístěn v hlavní výstavní hale č. 8 mezi dalšími národními expozicemi, zastoupenými vystavovateli z celého světa.

Veletrh DEFENSE & SECURITY 2013 je jednou z nejprestižnějších vojenských přehlídek pro oblast asijského trhu. Představuje ucelenou prezentaci široké škály vojenské a bezpečnostní techniky, která se koná v rámci výstavního a konferenčního centra IMPACT - Bangkok. Akce je organizována pod patronací Ministerstva obrany Thajska a královské thajské armády. „Pro české firmy znamená účast a prezentace na tomto veletrhu možnost získání velmi cenných kontaktů na místní obchodní sítě s bezpečnostní technikou, společně s příležitostí přístupu na nové asijsko-pacifické trhy,“ doplňuje Kirschová.

Akce je 4 denní, potrvá tedy až do 7. listopadu 2013. Očekávaná návštěvnost veletrhu je téměř 10.000 odborných návštěvníků a zahrnuje prezentaci více než 250 vystavovatelů z celého světa.

„Konkrétně oblast obranného a zbrojního průmyslu z našeho úhlu pohledu účast na veletrzích potřebuje. Jedná se o zásadní marketingový nástroj firem, který jim pomáhá v propagaci výrobků vůči potenciálním zahraničním partnerům. Právě to je důvod, proč HK ČR svou organizací podpořila české zastoupení firem na tomto veletrhu. V této aktivitě ostatně hodláme pokračovat i do budoucna, a to zejména u těch oborů, kde veletrhy hrají nezastupitelnou roli z hlediska potřeby přímé konfrontace daného produktu, či služby s cílovými zákazníky,“ uzavírá Lucie Kirschová.

Více informací o veletrhu naleznete zde:  http://www.asiandefense.com/.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komora.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…