HORMEN, dcera ČEZ ESCO, osvětlí další exotickou nemocnici, tentokrát v Jižní Americe

23.04.2019 12:13

Přes 2 300 svítidel dodá brněnský výrobce HORMEN do nové nemocnice v městě Point Fortin v ostrovním státě Trinidad a Tobago. Zhruba polovinu dodaných světel HORMEN také vyrobí ve svém brněnském závodě.

HORMEN, dcera ČEZ ESCO, osvětlí další exotickou nemocnici, tentokrát v Jižní Americe
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Nová trojpodlažní nemocnice vznikne na osmi hektarech pozemků ve čtvrti Techier Village. Bude zaměřená na všeobecnou péči a disponovat stovkou lůžek, vlastní elektrárnou a čističkou vody.

„Půjde o dobře vybavenou nemocnici s nejmodernějším zařízením. Projekt osvětlení v nemocnici jsme vymysleli, navrhli a nyní nás čeká dodávka. Celá zakázka je v objemu 4 milionů korun.“ říká partner HORMEN Marek Fišer.

Instalovat se svítidla začnou v červnu a dokončení je plánováno na září.

Nejde o první zakázku HORMEN ve zdravotnictví v exotických zemích. V loňském roce HORMEN osvětlila nemocnici Friendship Hospital ve Vientiane (ZDE), hlavním městě Laosu.

Point-Fortin-Hospital-vizualizace

HORMEN CE, dceřiná firma ČEZ ESCO, je výrobcem a dodavatelem osvětlovacích soustav pro korporátní klientelu, obchodní centra, veřejné budovy a developerské společnosti. Rozsvítila například pražské komplexy Florentinum, Quadrio a AFI Vokovice, Aqualand Moravia Pasohlávky nebo síť módních obchodů Camaieu. V portfoliu má ale i osvětlení exteriérů, firma např. realizovala projekt osvětlení náměstí města Stříbro. Společnost sídlí v Praze a má výrobní závod v Brně a pobočku v Ostravě. Má přibližně 60 zaměstnanců.

ČEZ ESCO (Energy Service Company), dceřiná společnost ČEZ, která komplexně pokrývá energetické potřeby firem, obcí a institucí všech velikostí. Zajišťuje dodávky elektřiny, plynu a tepla, energetické audity a energetické poradenství, výstavbu elektrických zařízení, kogeneračních jednotek a střešních fotovoltaických elektráren. Pro řadu zákazníků také jejich energetická zařízení provozuje a poskytuje služby týkající se údržby a servisu. ČEZ ESCO je také dodavatelem služeb souvisejících s veřejnou a firemní elektromobilitou. ČEZ ESCO má téměř 2000 zaměstnanců a patří do něj firmy AirPlus, AZ KLIMA, Bytkomfort, ČEZ Bytové domy, ČEZ Distribúčne služby, ČEZ Energetické služby, ČEZ ENERGO, ČEZ LDS, ČEZ Solární, ČEZ Slovensko, Easy Power, Energocentrum Vítkovice, ENESA, HORMEN, KART, KLF-Distribúcia.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…