HZS ČR: Cena redakční rady časopisu 112 letos poprvé

02.02.2019 8:19

Jako jednu z novinek zavedla redakční rada odborného časopisu 112 udílení cen za výjimečný přínos a nadstandardní publikační činnost v daném kalendářním roce.

HZS ČR: Cena redakční rady časopisu 112 letos poprvé
Foto: udalosti112.cz
Popisek: Hasičský záchranný sbor ČR - logo

Za rok 2018 redakční rada odborného časopisu 112 poprvé udělila cenu pplk. Mgr. Jakubu Škodovi z MV-generálního ředitelství HZS ČR, kpt. Ing. Stanislavu Kopeckému z HZS Plzeňského kraje a plk. Ing. Jiřímu Hoškovi z HZS hl. m. Prahy, kteří ve spoluautorství publikovali několik odborných článků týkajících se problematiky zjišťování příčin vzniku požárů. Ocenění si převzali na jednání redakční rady ve Školním a výcvikovém zařízení HZS ČR v Brně dne 28. ledna 2019 z rukou náměstka generálního ředitele plk. doc. JUDr. Františka Vavery, Ph.D., LL.M., a předsedy redakční rady Ing. Lubomíra Peška.

Časopis 112 poskytuje informace z oblasti požární ochrany, činnosti složek integrovaného záchranného systému, problematiky ochrany obyvatelstva a krizového řízení. Je určen především pracovníkům orgánů státní správy a samosprávy a všem právnickým a fyzickým osobám, které působí ve složkách IZS, oblasti požární ochrany, krizového řízení a ochrany obyvatelstva. Vychází jednou měsíčně a je dodáván pouze předplatitelům. Roční  předplatné je 300 Kč. Vydavatelem časopisu je Ministerstvo vnitra-generální ředitelství HZS ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

22:03 Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

V pondělí 20. května 2024 byla uzavřena Dohoda o projektu průmyslové spolupráce (ICPA – Industrial C…