HZS: Ing. Zdeněk Nytra znovu kandiduje na post viceprezidenta CTIF

18.01.2019 10:07

Členové Českého národního výboru CTIF v hlasování per rollam rozhodli podpořit kandidaturu Ing. Zdeňka Nytry na post viceprezidenta CTIF i pro další funkční období 2019 - 2022.

HZS: Ing. Zdeněk Nytra znovu kandiduje na post viceprezidenta CTIF
Foto: HZS ČR
Popisek: logo Hasičského záchranného sboru České republiky

Volby do Výkonného výboru CTIF se uskuteční dne 19. července 2019 v Martigny (Švýcarsko) v rámci Shromáždění delegátů CTIF (Delegates Assembly).

Ing. Zdeněk Nytra byl zvolen viceprezidentem CTIF pro období 2015 - 2019 v chorvatském Zábřehu dne 3. září 2015. V souladu s interními pravidly CTIF může tuto funkci v případě znovuzvolení vykonávat ještě po další funkční období.

V CTIF má v současnosti na starosti Komisi vedoucích mládeže a je členem Komise mezinárodních hasičských soutěží. Podílel se na organizaci Sportovních hasičských soutěží ve Villachu v roce 2017 a podílí se na přípravě a organizaci Sportovních hasičských her mládeže ve Švýcarsku v roce 2019.

Český národní výbor CTIF je přesvědčen, že rozsáhlé zkušenosti Ing. Zdeňka Nytry na mezinárodním poli hasičských soutěží CTIF přispějí dalšímu rozvoji CTIF.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…