HZS: MČ Praha 9 darovala pražským hasičům termokameru

06.03.2017 19:54

Městská část Praha 9 darovala pražským hasičům termokameru Dräger v hodnotě 200.000 korun. Slavnostní předání termokamery a dalších darů proběhlo v prostorách Městské části Praha 9.

HZS: MČ Praha 9 darovala pražským hasičům termokameru
Foto: udalosti112.cz
Popisek: Hasičský záchranný sbor ČR - logo

Předání se zúčastnil Starosta MČ Praha 9 Ing. Jan Jarolím, spolu s radním MČ Praha 9 pro bezpečnost Milanem Tučkem, zástupcem starosty MČ Praha 9 Ing. Markem Doležalem, zástupcem krizového řízení Ing. Alexander Dellamárem a zastupitelem Miloslavem Hanušem.

Městská část darovala pražským hasičům termokameru Dräger UCF 7000 v hodnotě 200.000 korun, která bude sloužit hasičům v Satalicích. Hasiči také dostali frézu na zámky, kterou budou používat na stanici v Holešovicích a svářečku s ochrannými štíty pro satalické hasiče.

Kamery jsou neocenitelnými nástroji hasičů pro životně důležitou orientaci v situacích, kdy oheň, kouř a tma ztěžují jakoukoli jinou navigaci. Vyhledávání a záchrana jsou tak díky kameře podstatně snazší a bezpečnější.

Kamera Dräger UCF 7000 je spolehlivá i v těch nejdrsnějších a nejnáročnějších podmínkách. Má téměř nezničitelné pouzdro, je odolná proti teplu a snadno snese mechanická namáhání při používání. Kamery jsou odolné i vůči vodě, prachu a lze ji používat i ve výbušném prostředí.

Dary převzal ředitel pražských hasičů brig. gen. Ing. Roman Hlinovský, spolu s velitelem holešovické stanice npor. Ing. Jiřím Rýparem a velitelem satalické stanice npor. Bc. Radkem Kužielem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

10:17 Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

Příprava výstavby obnovitelných zdrojů energie ve vybraných lokalitách by v Česku neměla trvat déle …