HZS: Slavnostní předání pamětní plakety k 70. výročí vzniku profesionálních hasičů v Ústí nad Labem

28.02.2016 12:11

Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje uspořádal v Muzeu města Ústí nad Labem slavnostní shromáždění, na němž byly předány plakety HZS Ústeckého kraje k příležitosti výročí 70 let od vzniku Okresního veřejného požárního útvaru v Ústí nad Labem.

HZS: Slavnostní předání pamětní plakety k 70. výročí vzniku profesionálních hasičů v Ústí nad Labem
Foto: udalosti112.cz
Popisek: Hasičský záchranný sbor ČR - logo

Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje uspořádal v Muzeu města Ústí nad Labem slavnostní shromáždění, na němž byly předány plakety HZS Ústeckého kraje k příležitosi výročí 70 let od vzniku Okresního veřejného požárního útvaru v Ústí nad Labem. Jde o výročí vzniku profesionálních hasičů ve městě.

Slavnostního aktu se zúčastnilo několik desítek hostů z řad současných i bývalých hasičů, včetně významných osobností celostátní i místní působnosti. Součástí slavnostního předání bylo dekorování praporu Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje pamětní stuhou Generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…