Hamé má nového ředitele v Rusku

04.08.2013 11:24

Novým ředitelem Hamé Foods se stal Petr Šubrt (37). Bude mít na starost veškeré aktivity Hamé v Rusku, včetně řízení výrobního závodu Hamé u Vladimiru.

Hamé má nového ředitele v Rusku
Foto: red
Popisek: Hamé

Petr Šubrt již v Hamé dříve úspěšně působil, v letech 2005 – 2009 řídil zastoupení Hamé v Rumunsku, včetně tamního výrobního závodu, který tehdy mj. připravil na změny související se vstupem Rumunska do EU. Poté zastával například funkci finančního ředitele a člena představenstva v rámci SPG Group pro Aquapalace Praha.

Nový ředitel Hamé Foods vystudoval obchodní právo, mezinárodní právo a diplomacii na Vysoké škole ekonomické v Praze. Mezi jeho koníčky patří detektivky, filosofie a právní literatura.

„Vím, do čeho jdu, do Hamé se vracím rád. Rusko je obrovská země s velkým potenciálem – jsme v tomto segmentu trhu lídry a máme šanci zde i do budoucna výrazně sílit. Pokud budeme pracovat naplno a dělat správná rozhodnutí, věřím, že se Hamé s našimi vynikajícími výrobky podaří v Rusku i nadále udržet podstatný růst. Chceme náš zdejší závod také modernizovat, je to totiž základna pro zásobování celého Ruska a okolních států,“ odhalil své plány Petr Šubrt, nový ředitel Hamé Foods v Rusku.

Společnost Hamé v Rusku působí již od poloviny devadesátých let a v letošním roce oslavuje kulaté výročí 20 let přítomnosti na tomto obrovském východním trhu.  Výrobní závod otevřelo Hamé v roce 2004 v obci  Bogoljubovo u Vladimiru, zhruba 200 km od Moskvy. V tomto provozu vyrábí paštiky, kečupy a kojenecké masozeleninové výživy, které se distribuují nejen na ruském trhu, ale i do rusky mluvících zemí. V roce 2012 dosáhlo Hamé v Rusku tržeb v hodnotě 823 mil. rublů (více než 517 mil. Kč) a proti předešlému roku 2011 tak tržby v této zemi narostly o plných 22 %. Hamé v Rusku zaměstnává více než 240 lidí.

Společnost Hamé je přední českou potravinářskou firmou zabývající se výrobou trvanlivých i chlazených potravin, sídlo společnosti je v Kunovicích u Uherského Hradiště.  Hamé má v současnosti 7 výrobních závodů v České republice a dva v zahraničí (v Rusku a Rumunsku). Hamé s.r.o. nabízí své výrobky pod obchodními značkami – Hamé a prémiovými značkami Otma, Veselá pastýřka, Znojmia, Hamánek a Hamé Life Style a Vasco da Gama. V sortimentu Hamé nalezne svůj výrobek každý, kdo vyhledává kvalitu, tradiční i nové chutě a absolutní zdravotní nezávadnost potravin za příznivé ceny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…