Hasiči rozdají medaile Za věrnost

16.11.2016 11:52

Dne 23. listopadu 2016 v 16:00 se v Brožíkově síni Staroměstské radnice bude konat slavnostní předávání medailí Hasičského záchranného sboru ČR "Za věrnost" II. a III. stupně vybraným příslušníkům a občanským zaměstnancům HZS hl. m. Prahy. Medaile jsou udělovány za vynikající dlouhodobou práci u sboru (II. stupeň za 20 a více let, III. stupeň za 10 a více let).

Hasiči rozdají medaile Za věrnost
Foto: HZS ČR
Popisek: logo Hasičského záchranného sboru České republiky

Medaile "Za věrnost" jsou každoročně udělovány generálním ředitelem HZS ČR u příležitosti státního svátku vzniku samostatného Československého státu.
25. října 2016 byly v prostorách Trojského zámku v Praze slavnostně předány služební medaile "Za věrnost" I. stupně za více jak 30 let poctivé práce u HZS ČR a předával je osobně generální ředitel brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba. Mezi oceněnými bylo i deset příslušníků našeho sboru - HZS hl. m. Prahy.

Medaile "Za věrnost" ve středu 23. 11. 2016 v Brožíkově síni předá oceněným ředitel pražského sboru brig. gen. Ing. Roman Hlinovský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…