Hasiči z Moravskoslezského kraje obhájili mistrovský titul

29.06.2015 10:03

Po třech dnech strhujících bojů více než šestistovky profesionálních a dobrovolných hasičů i hasiček skončilo Mistrovství republiky v požárním sportu. To letos hostilve dnech 26. – 28. června Trutnov.

Hasiči z Moravskoslezského kraje obhájili mistrovský titul
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hasič

Profesionální a dobrovolní hasiči se na společném mistrovství potkali už po páté. Pro dobrovolné hasiče to letos bylo 62. Mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska v požárním sportu a profesionálové se potkali po čtyřicáté čtvrté.

A jak to tedy celé dopadlo?

Mistrem České republiky v družstvech SDH obcí mužů se stal tým reprezentující SDH Těškovice (Moravskoslezský kraj). Stříbro si odváží dobrovolní hasiči do Dehtína (Plzeňský kraj) a bronz získali borci z SDH Zbožnov (Pardubický kraj).

Mistrovský titul v družstvech Sboru dobrovolných hasičů obcí žen získal tým z Chválenic (Plzeňský kraj), stříbro patří ženám z Michálkovic (Moravskoslezský kraj) a bronz poputuje do Slatiňan (Královéhradecký kraj).

Mistrem ČR v požárním sportu družstev Hasičského záchranného sboru ČR se staltým Moravskoslezského kraje, který za sebou nechal družstvo HZS Plzeňského kraje a bronz si odváží hasiči HZS Kraje Vysočina.

Vítězné družstvo v celkovém pořadí obdrželo z rukou generálního ředitele HZS České republiky brig. gen. Drahoslava Ryby putovní pohár Mistrovství ČR v požárním sportu.

Letošního mistrovství HZS ČR se zúčastnilo také reprezentační družstvo Hasičského a záchranného zboru Slovenské republiky, které vybojovalo 9. místo v celkovém pořadí družstev.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…