Hasičský záchranný sbor: Na bezpečnost MS v hokeji dohlížíme v Praze a Ostravě z provizorních stanic

21.05.2024 10:17 | Tisková zpráva

Detašované hasičské stanice se nacházejí přímo u areálu pražské O2 arény a Ostravar-arény v Ostravě. V rámci bezpečnostních opatření v nich po celou dobu trvání Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 bude k dispozici veškerá potřebná technika. Svého zástupce má HZS ČR také v řídícím štábu velitele bezpečnostních opatření obou arén.

Hasičský záchranný sbor: Na bezpečnost MS v hokeji dohlížíme v Praze a Ostravě z provizorních stanic
Foto: HZS ČR
Popisek: logo Hasičského záchranného sboru České republiky

Hasičům z HZS hl. m. Prahy a HZS Moravskoslezského kraje jsou kromě běžné techniky k dispozici také týlové a dekontaminační kontejnery a v případě pražské O2 arény i chemická laboratoř. HZS Moravskoslezského kraje má chemickou laboratoř k dispozici na HZS Ostrava-Zábřeh.

Pro případ mimořádné události je zajištěna případná výpomoc jednotek dobrovolných hasičů a pro O2 arénu také HZS Středočeského kraje.

Provizorní hasičskou stanici v O2 aréně navštívil i prezident republiky Petr Pavel, aby si prohlédl připravenou techniku a vyjádřil přítomným příslušníkům HZS ČR podporu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

22. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:19 22. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se ve 22.…