Hawaj.cz: Nafukovací čluny a kajaky jsou stále oblíbenější zábavou

18.11.2013 12:39

Potápění, rybaření nebo relaxace při vyjížďce na loďce či člunu – to jsou nejčastější důvody k pořízení vlastního nafukovacího člunu nebo kajaku. Stále více lidí si pobyt na vodě chce užívat i tak, že se nemusí ani trochu promáčet. Lodní čluny v moderním provedení se řadí mezi lehká plavidla, která vynikají velmi jednoduchou skladností. Čluny si můžete vzít sebou na dovolenou nebo jen na víkend bez přemísťovacích obtíží.

Hawaj.cz: Nafukovací čluny a kajaky jsou stále oblíbenější zábavou
Foto: Hawaj.cz
Popisek: Hawaj.cz

Kvalita nafukovacích člunů

Možná jste už několikrát uvažovali o výhodách mít vlastní člun a prostě si jen tak vyrazit na řeku, rybník, k jezeru nebo snad mnohem dál, až k pobřežním oblastem u moří. Říkáte si, že čluny jsou sice k dostání za dostupné ceny, ale nechcete ho použít jednou či párkrát, aby se protrhly či jinak poškodily? Ne, tato obava skutečně není na místě, protože kvalitní čluny vám zaručují vysokou bezpečnost a odolnost. Dobře zpracované materiály zabraňují prodření či protržení během mnohých situací. V nabídkách obchodů objevíte gumové čluny s hliníkovou, dřevěnou nebo s nafukovací podlážkou. Základní výbava vyhoví i náročnějším požadavkům.

Čluny a lodní motory za výhodné ceny

Možná se ptáte, kde si výhodně koupit různé nafukovací čluny a příslušenství? Posloužit vám může třeba internetový obchod hawaj.cz/nafukovaci-cluny.html s rozsáhlým sortimentem. Nabídka je určena i pro náročnější klienty, které například nepotřebují jenom člun na rybaření, ale ocení také vesla, madla ke snadné manipulaci, držáky na rybářské pruty, transportní vak nebo brašnu na výbavu. Pro rychlou jízdu budete pochopitelně potřebovat elektromotory, které si vyberete z mnoha druhů, kde nechybí ani elektromotory s tichým chodem. Tipem ke koupi může být nafukovací člun Intex Mariner 4 set nebo 3 set, nafukovací člun Challenger 3 set nebo nafukovací člun Intex Excursion 3. Nechybí ani nabídka nafukovacích kajaků s uvedením maximální povolené zátěže. K nafukování člunů oceníte double ruční pumpu, kdy nafukujete při tahu dolů i nahoru.

Tip na závěr:

K moři se vypravte s člunem s technologií z vysokomolekulárního PVC. Tento materiál obstará maximální odolnost proti slané vodě, ale také je odolný oleji, slunci a benzínu.

Pokud chcete mít člun s lodním motorem můžete si vybrat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…