Hejtman Michal Hašek se sešel s Carmelo Ezpeletou

14.08.2015 12:41

Jihomoravský hejtman Michal Hašek se v pátek dopoledne 14. srpna 2015 sešel na Masarykově okruhu se šéfem Dorna Sports panem Carmelo Ezpeletou.

Hejtman Michal Hašek se sešel s Carmelo Ezpeletou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek

„Jednali jsme o budoucnosti Grand Prix ČR v Brně od roku 2016. Informoval jsem ho o včerejším jednomyslném rozhodnutí Jihomoravského kraje podpořit vznik Spolku, který by po dohodě s Dornou měl být za účasti kraje a města s podporou vlády garantem a organizátorem Grand Prix ČR.  A dále o rozhodnutí Jihomoravského kraje pomoci Grand Prix ČR z letošního rozpočtu kraje částkou 20 milionů korun cestou Dorna Sports,“ uvedl hejtman Michal Hašek.

Jak doplnil, s panem Ezpeletou se shodli na tom, že Spolek je jedinou možnou cestou pro budoucnost Grand Prix ČR s participací veřejného sektoru. „Pan Ezpeleta ocenil zájem kraje podpořit z krajského rozpočtu Grand Prix ČR, jednání veřejného sektoru a Dorny budou pokračovat o víkendu,“ prozradil hejtman Hašek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…