Hejtman Ústeckého kraje ocenil mladé hokejové mistry republiky

03.02.2017 11:52

Mladé a talentované kluky navlečené do hokejových dresů, se zlatou medailí na krku a pohárem za celkové prvenství z Mistrovství ČR krajských výběrů přijal u sebe hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Turnaj se uskutečnil ve dnech 20. - 22. ledna 2017 v ostravské hale Poruba a mladí hráči ve finále porazili výběr Vysočiny 4:2 a po předloňském stříbru letos brali vytoužené zlaté medaile.

Hejtman Ústeckého kraje ocenil mladé hokejové mistry republiky
Foto: Redakce
Popisek: hejtman Bubeníček (KSČM)

Tým, složený převážně z čtrnáctiletých hráčů Litvínova a Chomutova, doplnil brankář z Kadaně. Před samotným turnajem hokejisté absolvovali ještě soustředění v Litoměřicích, aby se spolu herně i lidsky sžili. „Rivalita na klubové úrovni mezi Litvínovem a Chomutovem šla stranou. Byla to dobrá parta, co tahala za jeden provaz,“ uvedl trenér výběru Ústeckého kraje Martin Nosek.

Za výsledek a reprezentaci regionu klukům i vedení a funkcionářům z krajského svazu poděkoval kromě Dagmar Waicové, vedoucí odboru školství, mládeže a tělovýchovy i samotný hejtman. Dovolím si vám poděkovat za úspěch a perfektní reprezentaci Ústeckého kraje. Byli jste do týmu vybráni jako ti nejlepší v regionu. Přeji vám do budoucna, abyste se uplatnili extraligových či prvoligových klubech, protože když budete na sobě makat, můžete uspět,“ poděkoval všem šestnácti přítomným hráčům. Oldřich Bubeníček, jenž dostal od vedoucího mužstva Jana Bečváře dres podepsaný od všech zúčastněných.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…