Helena Vondráčková oslavila na hradě Karlštejně své 70. narozeniny! Dostala loutku i Diamantovou desku

26.06.2017 22:50

Na vyprodaném nádvoří hradu Karlštejn oslavila zpěvačka Helena Vondráčková své 70. narozeniny. Přímo v den jubilea jí tam přišla popřát tisícovka fanoušků, mezi kterými byla i řada známých osobností.

Helena Vondráčková oslavila na hradě Karlštejně své 70. narozeniny! Dostala loutku i Diamantovou desku
Foto: František Jirásek
Popisek: Po koncertě nakrojila Helena Vondráčková uvnitř hradu jahodový dort.

S některými gratulanty si dokonce zazpívala. Např. s Jitkou Zelenkovou, která Heleně darovala loutku s její podobiznou. „Nechala jsem ji vyrobit od mého dobrého kamaráda z Ostravy, loutkáře Davida Velčovského. Ptal se mě, jestli má vyrobit Helenu jako tenistku nebo zpěvačku. Řekla jsem tenistku a on ji vyrobil. Helenčin vizážista Zdeněk Fencl byl nadšený, jak je jako loutka nalíčená,“ řekla Zelenková.

Další gratulantka Olga Matušková s Helenou nejen zpívala, ale stala se i kmotrou její Diamantové kolekce, kterou před několika dny vydal Supraphon. Právě od něj také legenda českého popu obdržela na Karlštejně Diamantovou desku za úspěšný prodej alb v letech 1964-2017.

Dalším zpěvaččiným narozeninovým hostem byl Pavel Vítek. „Bylo to mé překvapení. Pavel seděl v hledišti jako divák, měl připravený mikrofon a při písni To se nikdo nedoví se ke mně připojil,“ prozradila Helena.

Olga Matušková byla kmotrou Heleniny Diamantové kolekce

Té na nádvoří a následně na společenském setkání, které uvnitř hradu připravil kastelán Jaromír Kubů, pogratulovali také Pavel Zedníček, Kristián Kodet, Felix Slováček nebo podnikatel Jiří Suchánek, který v New Yorku organizoval v letech 2000 a 2005 koncerty Heleny Vondráčkové a Karla Gotta v Carnegie Hall.

Od Supraphonu obdržela Diamantovou desku.

„A pak jsme se přesunuli s mým nebližším týmem na Řitku, kde jsme na zahradě slavili do nedělního rána. Jsem hodně unavená, ale bylo to skvělé. Nakonec jsem si narozeniny s číslovkou, kterou nemám vůbec ráda, moc užila,“ prozradila Helena.

Od Jitky Zelenkové dostala loutku se svojí podobou

Během duetu s Pavlem Vítkem

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…