Helena Vondráčková se vrací po nucené pauze na pódia. V úterý 9. června vystoupí v Divadle Broadway

03.06.2020 16:56

Legenda české populární hudby Helena Vondráčková se po koronakrizi vrací zpět na jeviště. V úterý 9. června bude mít od 19 hodin speciální koncert v pražském Divadle Broadway.

Helena Vondráčková se vrací po nucené pauze na pódia. V úterý 9. června vystoupí v Divadle Broadway
Foto: Agentura MM
Popisek: Helena Vondráčková

„Původně to vypadalo, že na něj bude moci přijít maximálně 100 lidí, ale od 8. června vláda povolila akce do 500 osob, takže se po stránce vstupenek dostane na mnoho dalších fanoušků,“ raduje se zpěvačka.

Na koncertu zazpívá své největší hity. Ochutnávku z právě natáčené nové desky si ale schová na jindy. „Budu ještě fanoušky napínat, ale mají se opravdu na co těšit,“ dodala Helena Vondráčková. K natáčení svého nového CD oslovila Ondřeje Gregora Brzobohatého, Vašo Patejdla, Ondřeje Soukupa, Václava Noida Bártu nebo Lucii Šoralovou. Producentem desky je hudebník a aranžér Kája Mařík.

Celoroční koncertní turné Heleny Vondráčkové Vzhůru k výškám, které mělo začít 4. dubna v Trutnově, odstartuje až na podzim, na kdy se managementu zpěvačky podařilo jarní vystoupení přesunout.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…