Hlasujte pro DPP v mezinárodní soutěži The European Business Awards

09.02.2017 8:06

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) je účastníkem letošního ročníku mezinárodní soutěže The European Business Awards. V největší soutěži svého druhu se o titul firmy roku uchází více než 350 společností ze 34 zemí. Národního vítěze v jednotlivých zemích určí hlasování veřejnosti, jehož výsledky budou vyhlášeny 6. března 2017.

Hlasujte pro DPP v mezinárodní soutěži The European Business Awards
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

DPP se obrací na Pražany, Středočechy a všechny, kteří využívají služeb DPP – největšího městského dopravce v ČR. Cestující, kteří jsou s kvalitou pražské MHD spokojeni, mají možnost udělením svého hlasu přiblížit DPP k titulu vítěze za Českou republiku.

„V případě DPP jde o jediného zástupce za ČR, který reprezentuje sektor veřejné dopravy. Pouze díky Vašim hlasům lze zvýšit šanci o zviditelnění veřejné dopravy v soutěži mezi komerčními subjekty. Všem podporovatelům, kteří nám touto formou vyjádří své ocenění, děkujeme,“ uvedl Martin Gillar, generální ředitel a předseda představenstva DPP.

K udělení hlasu stačí pouze kliknout na odkaz http://bit.ly/2jcPKU4, v pravém dolním rámečku zadat e-mail a poté potvrdit v uvedeném e-mailu aktivační link. Hlasovat v prvním kole soutěže je možno až do 1. března 2017.

Po vyhlášení 34 národních vítězů proběhne v období od 6. března do 27. dubna 2017 druhé kolo soutěže, opět formou hlasování veřejnosti. V předchozím ročníku soutěže se do hlasování zapojilo více než 227 tisíc lidí! Celkový evropský vítěz bude následně vyhlášen na slavnostním finále The European Business Awards.

DPP se v  prestižní soutěži prezentuje videem v angličtině, v němž shrnuje své úspěchy z posledních let. Mezi klíčové projekty patří zejména prodloužení trasy metra A ze stanice Dejvická o čtyři další stanice do stanice Nemocnice Motol. Kromě toho jde například také o zavedení moderního způsobu nákupu jízdenek prostřednictvím bezkontaktních platebních karet na vybraných tramvajových linkách.

Soutěž The European Business Awards vznikla s cílem podpořit další rozvoj firemního sektoru v Evropě. Další informace o soutěži najdete na www.businessawardseurope.com.

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s. je největším dopravcem zajišťujícím městskou hromadnou dopravu v České republice. Obsluhuje celkem 142 autobusových linek, dále 24 denních a 9 nočních tramvajových linek a 3 linky metra. K 1. 1. 2017 bylo ve vlastnictví společnosti 1 179 autobusů, 857 tramvajových vozů a 730 vozidel metra. Společnost ročně přepraví více než miliardu osob a ujede cca 175 mil. kilometrů. Podnik má k 1. 1. 2017 celkem 10 962 zaměstnanců, z toho 4 230 tvoří řidiči MHD. Jediným akcionářem Dopravního podniku je hlavní město Praha, množství dopravních spojů a zadání pro jízdní řády v Praze určuje společnost ROPID (Regionální organizátor Pražské integrované dopravy). Více informací o Dopravním podniku naleznete rovněž na http://www.dpp.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…