Hnutí Brontosaurus zahajuje 24. ročník soutěže Máme rádi přírodu. Nově i na Instagramu

16.04.2018 14:15

Soutěže Máme rádi přírodu se může zúčastnit kdokoliv od 4 do 30 let, kdo rád kreslí, fotí a není mu lhostejný vztah člověka a přírody. Nejlepší práce poté vyhodnotí odborná porota. Vyhrát se dají hodnotné ceny vhodné pro milovníky přírody. Uzávěrka soutěže je 25. 5. 2018.

Hnutí Brontosaurus zahajuje 24. ročník soutěže Máme rádi přírodu. Nově i na Instagramu
Foto: brontosaurus.cz
Popisek: Hnutí Brontosaurus

Letošní téma popisuje koordinátorka soutěže Zuzana Košelová: "Téma letošního ročníku má název Okouzlení přírodou. Každému už se stalo, že při výletu objevil místo, které zapůsobilo obzvláště silným dojmem. Člověk oněmí překvapením nebo s nadšením pozoruje, co se mu odehrává před očima."

Příroda pro nás skýtá mnohá překvapení a fascinující úkazy, která nás mohou přivádět v úžas. Právě takové místo, které může ovlivnit vztah člověka k přírodě, brontosauři hledají. Pro účast v soutěži ho stačí vyfotit nebo namalovat.

Příroda má navíc i smysl pro humor a proto si zájemci tento rok opět mohou vybrat i kategorii ekofór (kreslené vtipy, fotografie), která měla od roku 2015 pauzu.

Veškeré informace o soutěži lze nalézt ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…