Holanďané ocenili Českou republiku jako nejlepší evropskou destinaci pro kempování 2016

28.01.2016 16:30

Mimořádným úspěchem pro Českou republiku skončila anketa na nizozemském cestovatelském portálu Zoover. Holanďané ohodnotili české kempy natolik pozitivně, že se Česká republika stala top evropskou destinací pro kempování v roce 2016.

Holanďané ocenili Českou republiku jako nejlepší evropskou destinaci pro kempování 2016
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Zoover vyhlašuje ceny každoročně na základě hlasování turistů, kteří se vrátili z dovolené a chtějí se svěřit se svými zkušenostmi. Česká republika za sebou nechala oblíbené prázdninové destinace Nizozemců jako například Portugalsko (2. místo), Lucembursko (3. místo) nebo Francii.

„Toto ocenění je velký úspěch a obrovský dík patří především provozovatelům kempů za jejich práci,“ uvedla ředitelka zahraničního zastoupení CzechTourism v Amsterdamu Petra Palečková, která cenu od zástupců Zoover převzala.

„Velký zájem o kempy jsme zaznamenali i na lednovém veletrhu cestovního ruchu v Utrechtu. Návštěvníci velmi kladně hodnotí především velké zvýšení kvality kempů. Řada z nich už má své oblíbené, kam se pravidelně vrací,“ dodala Petra Palečková.

Další propagace kempů se chystá na únorových veletrzích v Nizozemsku i Belgii, které jsou zaměřeny na aktivní dovolenou a to především cyklistiku a pěší turistiku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…