Holding CZECHOSLOVAK GROUP podporuje tradiční české kulturní akce

27.06.2019 12:07

Skupina CZECHOSLOVAK GROUP (CSG) dlouhodobě podporuje české kulturní a společenské akce, mezi které patří například i Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, jenž se letos uskuteční v termínu od 28. června do 6. července.

Holding CZECHOSLOVAK GROUP podporuje tradiční české kulturní akce
Foto: czechoslovakgroup.cz
Popisek: Czechoslovak Group - logo

Již 54. ročník největšího filmového a společenského festivalu v České republice a nejprestižnějšího filmového festivalu ve střední a východní Evropě se koná za podpory holdingu CSG.

„Jsme holding, do kterého patří tradiční české značky, proto jsme se rozhodli podpořit jednu z nejprestižnějších společenských akcí, která se v České republice koná. Těší nás, že můžeme filmovým fanouškům i široké veřejnosti v Karlových Varech představit část výrobního portfolia, a to tradiční české hodinky značky PRIM,“ říká manažer marketingu holdingu CSG Lukáš Novotný.

V rámci prezentace skupiny CSG na karlovarském filmovém festivalu budou po celou dobu jeho konání prezentovány hodinky PRIM společnosti ELTON hodinářská. Prohlédnout a případně zakoupit si je mohou návštěvníci přímo v centru festivalového dění, v prodejní galerii Moser. K vidění budou jak úspěšné limitované edice, tak i aktuální novinky. „Hodinky PRIM jsou tradiční českou značkou náramkových hodinek, které Češi dobře znají, a nosí je mnoho významných osobností české kultury,“ dodává Lukáš Novotný.

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je jako jeden z nejstarších zařazen do kategorie A, například spolu s festivaly v Cannes, Berlíně nebo Benátkách. Festival představuje každoročně na 200 filmů z celého světa a pravidelně se na něm objevují slavní a významní herci i filmoví tvůrci, letos například držitelka Oscara herečka Julianne Moore, která na festivalu převezme Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii, nebo herec Casey Affleck, držitel Oscara za film Místo u moře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelín a Lipno se opět otevírají veřejnosti

8:49 ČEZ: Temelín a Lipno se opět otevírají veřejnosti

Hned dvě elektrárny na jihu Čech od června zpřístupňuje veřejnosti společnost ČEZ. Na prohlídku Jade…