Horská nemocnice Krkonoše: Ústavní soud popřel vědecké poznatky ve zdravotnictví

21.01.2016 14:01

Česko-německá horská nemocnice Krkonoše, s.r.o. ve Vrchlabí považuje rozhodnutí Ústavního soudu o odmítání očkování z náboženských důvodů nebo odkazem na „svobodu svědomí“, za popření vědeckých poznatků ve zdravotnictví a ohrožení zdraví občanů ČR, zejména v souvislosti se současným přílivem miliónů imigrantů do Evropy.

Horská nemocnice Krkonoše: Ústavní soud popřel vědecké poznatky ve zdravotnictví
Foto: nemocnice.vrchlabi.cz
Popisek: Česko-německá horská nemocnice Krkonoše - logo

Ústavní soud nás fakticky vrací do 19. století, kdy ještě neexistovalo očkování, a na infekční nemoci umírali miliony Evropanů.

Jde o další perlu z rozsudků Ústavního soudu pro oblast zdravotnictví  po zavedení retroaktivity do zdravotnictví ve spojení s novým občanským zákoníkem, povinností léčit a nedostat za léčbu zaplaceno, platností a zároveň neplatností úhradových vyhlášek za poskytnutou zdravotní péči a dalších.

Ústavní soud podle názoru nemocnice ohrožuje prevenci boje proti infekčním chorobám trvající přes 60 let v ČR, kterou nám závidí i jiné vyspělé státy.

Je úkolem pro příští vládu, aby omezila některé pravomoci ÚS změnou Ústavy a změnila současnou praxi při volbě některých ústavních soudců na základě politických zákulisních dohod.

Vladimír Dryml
Ředitel Česko-německé horské nemocnice Krkonoše s.r.o.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…