Hospodářská komora ČR: Česká zbrojovka festivalu pomáhá již třetím rokem

03.07.2019 13:30

Reakce Hospodářské komory na otevřený dopis skupiny českých filmařů, kterým se nezamlouvá, že Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary podporuje také Česká zbrojovka.

Hospodářská komora ČR: Česká zbrojovka festivalu pomáhá již třetím rokem
Foto: HK ČR
Popisek: Hospodářská komora České republiky

Názoru skupiny filmařů a herců, kteří sepsali otevřený dopis proti podpoře České zbrojovky udělované Mezinárodnímu filmovému festivalu v Karlových Varech, věnuje Hospodářská komora České republiky náležitou pozornost. Hospodářská komora po výpadku největšího sponzora festivalu pomohla, aby nejprestižnější filmový svátek u nás podpořili také další nositelé tradičních tuzemských značek, například Česká zbrojovka.

Tato firma si zakládá na české tradici a vysoké kvalitě výrobků, hrdě reprezentuje českou práci a naši zemi v zahraničí a zároveň řádně odvádí daně v České republice. Společnost striktně dodržuje národní i mezinárodní zákony i svůj vlastní Etický kodex, který nastavuje velmi přísná pravidla obchodního styku. Její výroba a vývoz jsou v souladu se všemi v České republice udělovanými licencemi a politikou ČR i Evropské unie v oblasti obranného průmyslu. Česká zbrojovka festivalu pomáhá již třetím rokem.

Proto nás mrzí, že podpora této prestižní kulturní akce, úzce spjaté s historií naší země, je skupinou filmařů a herců znevažována. Jsme přesvědčeni, že tyto české podniky jsou naopak inspirací i pro další firmy v naší zemi k tomu, aby část svých prostředků vkládaly právě do rozvoje nejen filmového umění, ale i kultury a sportu v České republice obecně. Tyto firmy, stejně jako Mezinárodní filmový festival, každý ve své oblasti, propagují dobré jméno České republiky v zahraničí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…