Hospodářská komora ČR bude spolupracovat s Českým olympijským výborem

30.08.2017 17:02

Hospodářská komora ČR navazuje na tradiční spolupráci s českým sportem a uzavřela strategické memorandum s Českým olympijským výborem o vzájemné pomoci.

Hospodářská komora ČR bude spolupracovat s Českým olympijským výborem
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Cílem memoranda je intenzivní spolupráce, podpora sportu a propagace olympijských sportovních disciplín směrem k podnikatelské veřejnosti. Hospodářská komora pomůže s hledáním českých exportních firem a zprostředkováním jejich prezentace v Českém domě v rámci zimních olympijských her v korejském Pchjongčchangu v roce 2018.

„Toto memorandum je signálem, že Hospodářská komora vedle řady kulturních akcí plně podporuje také sport. Považuji to za logické gesto i vzhledem k blížícím se zimním olympijským hrám v korejském Pchjončchangu, jsme připraveni olympijský výbor maximálně podpořit a částečně tak přispět k úspěchům českého sportu,“ řekl k podpisu dohody prezident Hospodářské komory Vladimír Dlouhý. Hospodářská komora se mimo jiné zavazuje, že bude aktivity Českého olympijského výboru podporovat v rámci své široké členské základny, která čítá na 15 tisíc velkých, středních i malých firem a živnostníků. Vzniká tak jedinečný prostor pro potenciální podporu sportu ze strany začleněných podniků a firem.

Předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval ocenil, že české firmy se budou podílet na propagaci České republiky v Českém domě, který v Koreji bude místem oslav úspěchů a setkávání všech českých sportovců na ZOH. „Spojili jsme síly a v zahraničí budeme prezentovat při sportu nejenom Českou republiku, ale také český průmysl,“ řekl Kejval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…