Huawei a Arsenal uzavřely globální partnerství

20.01.2014 20:02

Společnost Huawei, přední světový dodavatel řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT) a koncových zařízení, a fotbalový klub Arsenal FC oznámily uzavření nového partnerství, v jehož rámci se telekomunikační specialista stane oficiálním partnerem severo-londýnského fotbalového klubu v oblasti chytrých telefonů.

Huawei a Arsenal uzavřely globální partnerství
Foto: Huawei
Popisek: Huawei

Huawei a Arsenal oznámily uzavření globálního partnerství, které potrvá do konce sezóny 2015/2016, v tréninkovém středisku Arsenalu v Colney v hrabství Hertfordshire. Slavnostního oznámení se zúčastnili i členové prvního týmu, například Aaron Ramsey, Lukas Podolski nebo Mesut Özil a přítomen byl i trenér Arsène Wenger. Fanouškům bylo partnerství oficiálně představeno na londýnském Emirates Stadium před zápasem Premier League s Fulhamem 18. ledna 2014.

Partnerství svede dohromady dvě špičkové organizace s globálním dosahem; společnost Huawei, jež je celosvětovým lídrem v oblasti technologie a komunikace, a fotbalový klub Arsenal FC, jenž patří k největším fotbalovým klubům světa.

Obchodní ředitel Arsenalu Tom Fox uzavření kontraktu komentoval slovy: „Jsme velice rádi, že můžeme společnost Huawei přivítat mezi svými oficiálními partnery. Jde o vůbec první globální kontrakt, který jsme uzavřeli s čínskou značkou, a dokazuje náš dlouhodobý zájem o globální trh, který se snažíme oslovit prostřednictvím svých předsezonních turné a oslovováním fanoušků klubu přes digitální média. Huawei je skutečným lídrem ve svém oboru, vždyť své produkty z oblasti informačních a komunikačních technologií poskytuje více než třetině světové populace. Jsme rádi, že můžeme být partnery společnosti Huawei v době, kdy tato společnost zažívá prudký globální rozmach a výrazně expanduje ve Velké Británii a v Evropě.”

V rámci partnerství budou obě organizace spolupracovat na globální bázi a představitelé i hráči Arsenalu se budou účastnit komunikačních a reklamních aktivit Huawei ve Velké Británii i v zámoří.

Mark Mitchinson, výkonný viceprezident Huawei Technologies UK, uzavřený kontrakt komentoval slovy: „Společnost Huawei je poctěna, že se může stát partnerem Arsenalu, jednoho z předních fotbalových klubů současnosti. Jsme mladá a dynamická značka, zároveň jsme technickým lídrem ve své oblasti a to z nás dělá skvělého partnera pro tak celosvětově proslulý klub, jakým je Arsenal. Na budoucí spolupráci s týmem z Emirates Stadium se velmi těšíme.”

Součástí partnerství budou exkluzivní nabídky, obsah a reklamní aktivity během zápasů Arsenalu i markerting prostřednictvím digitálních platforem a sociálních sítí. Huawei rovněž získá přístup k rozsáhlé marketingové databázi Arsenalu a v přestávkách domácích zápasů bude pořádat soutěže pro návštěvníky Emirates Stadium.

O klubu Arsenal FC

Arsenal je jedním z předních fotbalových klubů a má za sebou dlouhou tradici úspěchů, progresivního myšlení a finanční stability. Arsenal FC byl založen roku 1886 v jiholondýnském Woolwichi, odkud se v roce 1913 přesunul do Highbury v severním Londýně. Během 128 let své historie dosáhl Arsenal řady úspěchů: třináctkrát vyhrál anglickou ligu, desetkrát FA Cup, dvakrát Ligový pohár, jednou pohár vítězů (1994) a European Fairs Cup (1970). Velmi dobře si vedou i ženy Arsenalu, které jsou nejúspěšnějším anglickým ženským družstvem. Od roku 1996 je manažerem klubu Francouz Arsène Wenger. Wenger je nejúspěšnějším manažerem klubu v historii, na svém kontě má tři triumfy v lize, čtyři v FA Cupu a čtyři Charity/Community Shields, včetně dvou „doubles” (liga a pohár) v letech 1998 a 2002. V roce 2006 začal Arsenal psát novou kapitolu ve svých dějinách, když po 93 letech opustil Highbury Stadium a domov našel v moderním Emirates Stadium, jenž pojme 60 000 lidí.

Více informací o fotbalovém klubu Arsenal najdete na adrese www.arsenal.com.

O Huawei Consumer Business Group

Ke konci roku 2013 se výrobky a služby Huawei používají ve více než 140 zemích a slouží více než třetině světové populace. Huawei rovněž po celém světě založila více než 16 výzkumných a vývojových center, mimo jiné ve Spojených státech, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Spotřebitelská divize patří mezi tři hlavní divize společnosti Huawei. Nabízí řadu výrobků, mezi něž patří mobilní širokopásmová zařízení, domácí zařízení, mobilní telefony a cloudové služby. Huawei Consumer BG se ve 3. čtvrtletí 2013 stala třetím největším světovým výrobcem smartphonů. Cílem této divize je prostřednictvím společnosti Huawei přinášet nejnovější technologie spotřebitelům, nabízet celý svět možností a vytvářet mimořádné zážitky pro lidi na celém světě.

Pro více informací navštivte Huawei na consumer.huawei.com/cz.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: www.facebook.com/HuaweideviceCZSK
Twitter: www.twitter.com/HuaweiDevice
Google+: plus.google.com/+HuaweiDeviceCo
YouTube: www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo
Flickr: www.flickr.com/photos/Huaweidevice 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…