Huawei podepsala smlouvu o spolupráci s nejvyšší španělskou fotbalovou soutěží

25.11.2013 17:50

Nová smlouva s přední světovou organizací profesionálního fotbalu přinese sdělení „Make it Possible“ od Huawei spotřebitelům po celém světě

Huawei podepsala smlouvu o spolupráci s nejvyšší španělskou fotbalovou soutěží
Foto: Huawei
Popisek: Huawei

Huawei, přední světový dodavatel řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT) a koncových zařízení, oznámila, že 21. listopadu na oficiálním setkání v Pekingu podepsala smlouvu o spolupráci s nejvyšší španělskou fotbalovou soutěží Liga De Fútbol Profesional (LFP). Tato sponzorská smlouva poskytne společnosti Huawei další příležitosti ke sdílení sdělení „Make it Possible“ se svými zákazníky. Společnost Huawei již navázala partnerství s několika nejlepšími fotbalovými týmy světa, včetně německé Borussie Dortmund (BVB) a italského AC Milan. V České republice se Huawei stala hlavním partnerem extraligového hokejového týmu Rytíři Kladno.  

Huawei se na základě smlouvy stane v sezoně 2013 až 2014 globálním technologickým partnerem LFP a celosvětově zrealizuje řadu integrovaných marketingových aktivit na podporu španělské profesionální fotbalové ligy. Partnerská spolupráce opravňuje společnost Huawei k tovární instalaci oficiální aplikace LFP na svých smartphonech, které prodává ve Španělsku. Lidem v celé zemi to umožní živě sledovat informace o LFP a na letních kempech Huawei  budou mít fotbaloví fanoušci možnost zažít španělskou fotbalovou kulturu. Aplikace je již dostupná na vybraných modelech smartphonů Huawei, které se v současnosti ve Španělsku prodávají. Huawei bude navíc moci v propagačních materiálech používat ochrannou známku, logo, maskota, skupinové fotografie hráčů a další exkluzivní materiály LFP.

Slavnostního podpisu se zúčastnili vedoucí pracovníci Huawei Consumer Business Group viceprezident Jeff Liu a viceprezident pro marketing Shao Yang, a také prezident LFP Javier Tebas Medrano, Fernando Sanz, bývalý hráč Realu Madrid, a mexická fotbalová legenda a ambasador LFP Hugo Sánchez Márquez.

V roce 2013 společnost Huawei oznámila uzavření řady fotbalových sponzorských smluv po celém světě s renomovanými kluby, jako jsou AC Milan, BVB a Wellington Phoenix, což zákazníci přijali velmi pozitivně. Podle zpráv vydaných analytickými společnostmi IDC, Strategy Analytics a Canalys byla společnost Huawei ve 3. čtvrtletí 2013 třetím největším světovým výrobcem smartphonů. V roce 2014 uvede Huawei na trh řadu inovativních LTE zařízení a bude dále posilovat svou značku u zákazníků společným nadšením pro fotbal a závazkem „Make it Possible“ – vytvářet neomezené možnosti pro lidi po celém světě.

O LFP

Liga De Fútbol Profesional (LFP) je nejvyšší profesionální fotbalová liga ve Španělsku a patří mezi jednu z nejlepších profesionálních fotbalových soutěží Evropy i světa. Jako liga „hvězd“ a „fotbalistů“ je líhní nositelů trofejí Fotbalista roku a Zlatý míč. Ligu hraje 20 nejlepších španělských týmů, mezi něž patří například Real Madrid a FC Barcelona.

O společnosti Huawei

Ke konci roku 2012 se výrobky a služby Huawei používají ve více než 140 zemích a slouží více než třetině světové populace. Huawei rovněž po celém světě založila více než 16 výzkumných a vývojových center, mimo jiné ve Spojených státech, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Spotřebitelská divize patří mezi tři hlavní divize společnosti Huawei. Nabízí řadu výrobků, mezi něž patří mobilní telefony, mobilní širokopásmová zařízení, domácí zařízení a cloudové služby. Mladá a progresivní společnost, Huawei Consumer BG, se ve 3. čtvrtletí 2013 stala třetím největším světovým výrobcem smartphonů. Cílem této divize je prostřednictvím společnosti Huawei přinášet nejnovější technologie spotřebitelům, nabízet celý svět možností a vytvářet mimořádné zážitky pro lidi na celém světě.

Pro více informací navštivte Huawei na consumer.huawei.com/cz.

Aktuální informace ze světa Huawei Device naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: www.facebook.com/HuaweideviceCZSK

Twitter: www.twitter.com/HuaweiDevice YouTube: www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

Flickr: www.flickr.com/photos/Huaweidevice

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…