Hybris oznamuje program a seznam řečníků pro European Game Plan B2B E-Commerce Forum

12.09.2013 11:11

Společnost hybris, dodavatel systémů SAP a nejrychleji rostoucí dodavatel komerčních platforem na světě, dnes zveřejnila program a seznam řečníků pro fórum Game Plan B2B E-Commerce Forum. To se bude konat v Berlíně 28. - 29. října 2013 za účasti klíčových osobností v oboru, kteří se s představiteli výrobců, velkoobchodníků a dalších společností podělí o své zkušenosti z vývoje strategií elektronického obchodu. V prezentacích budou zastoupeny přední evropské firmy ze segmentu B2B, jako jsou Alfa Laval, Aramark, Demag Cranes AG, Elektro Material či Ingram Micro Mobility.

Hybris oznamuje program a seznam řečníků pro European Game Plan B2B E-Commerce Forum
Foto: hybris
Popisek: Logo společnosti hybris

Významnou součástí fóra bude exkluzivní prezentace výsledků nedávného výzkumu agentury Forrester v oblasti elektronického obchodu mezi firmami (B2B e-commerce) na evropských i celosvětových trzích s názvem „Jak elektronický obchod proměňuje obchodování mezi firmami“ [How eCommerce Is Transforming B2B Commerce]. Výsledky výzkumu poukazují na způsoby, jakými elektronický obchod od základů mění obchodování mezi firmami, stejně, jak tomu bylo v případě obchodu s koncovými zákazníky. Konkrétně se prezentace zaměří na následující témata:

  • Jak se změní obchodní modely společností v segmentu B2B s rychlým nástupem elektronického obchodu, který nyní tvoří až 50 % jejich příjmů?
  • Na jaké typy společností v segmentu B2B bude mít růst elektronického obchodu největší vliv a proč?
  • Jaké plány by měly mít společnosti v segmentu B2B nachystané, aby byly na neodvratný dopad vlivu elektronického obchodu připravené?
  • Jak se budou vyvíjet vzájemné vztahy mezi výrobci, zprostředkovateli a zákazníky?

„Průzkumy společnosti hybris ukazují, že zatímco 88 procent nakupujících v segmentu B2B by volilo elektronický obchod, výrobci, distributoři a další dodavatelé v tomto segmentu mají k dispozici jen velice omezené nebo vůbec žádné internetové stránky umožňující elektronický obchod,“ uvádí Brian Walker, víceprezident společnosti hybris zodpovědný za strategii. „Rozsáhlá studie společnosti Forrester se zabývá výzvami, s nimiž se museli vyrovnávat dodavatelé B2B při vývoji svých strategií elektronického obchodu, které jejich společnostem pomáhají posunout se na další úroveň a naplňovat očekávání svých zákazníků.“

Mezi řečníky fóra vystoupí:

Jack Shaw, technologický vizionář a specialista na elektronický obchod a mezinárodně uznávaný řečník na témata obchodu. Coby vizionář je Shaw odborníkem zejména v oblasti pomoci nejvyššímu managementu v rozeznávání a chápání strategických dopadů nastupujících technologií pro obor jejich podnikání a konkrétní oblasti jejich zodpovědnosti. Vedle toho poskytuje poradenství předním dodavatelům technologických řešení a odborné poradenství velkým (Fortune 500) i středně velkým firmám.

Andy Hoar, vedoucí analytik pro elektronický obchod společnosti Forrester Research, jeden z nejznámějších odborníků na elektronický obchod mezi firmami (B2B e-commerce). Na fóru Game Plan Hoar poprvé představí výsledky nejnovějšího průzkumu, doposud nejrozsáhlejší provedené studie elektronického obchodu mezi firmami.

Brian Walker, víceprezident pro strategii, hybris. Než převzal zodpovědnost za strategii ve společnosti hybris, pracoval Walker jako víceprezident pro výzkum ve Forrester Research, kde vytvářel transformační zprávy společnosti Forrester, včetně zpráv „Vítejte v éře agilního obchodu [Welcome to the Era of Agile Commerce], Platforma agilního obchodu [The Agile Commerce Platform], Vlna platforem pro elektronický obchod mezi firmami a jejich zákazníky [B2C eCommerce Platform Wave], či Vlna globálních poskytovatelů služeb v obchodu [Global Commerce Service Providers Wave]. Za svého působení ve společnosti Forrester poskytoval Walker rovněž poradenství velkým společnostem (Fortune 500) ohledně jejich strategií elektronického obchodu a vícekanálové komunikace s odběrateli, ohledně technologické strategie, výběru obchodníků, organizačního rozvoje a provozních činností.

Dalšími řečníky budou představitelé předních firem v oboru jako arvato Systems, Open Text, Accenture Interactive, nebo Mark Jeffries, mezinárodně uznávaný poradce v oboru komunikací.

„Fórum Game Plan je první a jediná událost svého druhu, která velkoobchodníkům, výrobcům, distributorům a ideovým vůdcům oboru v Evropě přináší možnost spolupracovat a diskutovat nad dopady elektronického obchodu na jejich jednotlivé obchodní modely, strategie služeb odběratelům, provozní procesy a organizační struktury,“ pokračuje Walker. „Po dvou dnech zásadních příspěvků, panelových diskusí odborníků a navazování kontaktů budou účastníci odcházet z fóra obohaceni o strategie, které jim umožní využívat obrovského vlivu elektronického obchodu na segment B2B.“

Fórum Game Plan B2B E-Commerce Forum dále přináší výrobcům, distributorům a dalším firmám v segmentu B2B příležitost získávat kontakty a vyměňovat si nápady ohledně stávajících i nadcházejících trendů v elektronickém obchodu. Společnost hybris, spolu s dalšími zakládajícími partnery Accenture Interactive, arvato Systems, OpenText a SAP, vytvořila tuto globální sérii setkání pro velkoobchodníky, výrobce, distributory a další dodavatele v segmentu B2B.

Pokud se chcete dozvědět bližší informace o řečnících, kteří na tomto fóru vystoupí, a zaregistrovat se k účasti na fóru Game Plan B2B E-Commerce Forum společnosti hybris, navštivte stránky Game Plan.

Informace o zúčastněných řečnících, partnerech a další novinky budou se budou od nynějška průběžně objevovat na Twitteru pod hashtagem #B2BGamePlan.

O společnosti hybris, pracující se systémy SAP

Společnost hybris podporuje firmy na celém světě v prodeji většího objemu zboží, služeb a digitálního obsahu pro komerční sféru prostřednictvím všech druhů dotykových zařízení, kanálů nebo jiných elektronických zařízení. Společnost hybris nabízí produkt zvaný „OmniCommerce“, což je soubor nejmodernějších procesů pro řízení kmenových dat a jednotné obchodování, který firmám poskytuje komplexní pohled na zákazníky, produkty a objednávky, a zákazníkům komplexní pohled na firmu. Vícekanálový software společnosti hybris funguje na jediné platformě, která využívá otevřených standardů, umožňuje flexibilní neomezenou podporu inovací, vede k nejnižším celkovým nákladům vlastnictví a navíc je možné ji upravovat a rozšiřovat do té míry, že už společnosti nebudou nikdy potřebovat žádnou jinou obchodní platformu. Přední analytické společnosti v oboru považují společnost hybris za „lídra“ a označují její obchodní platformu jako jednu ze dvou nebo tří nejlepších na trhu. Stejný software je k dispozici jak tzv. on-premise, tj. přímo v prostorách klienta, on demand, tj. poskytovaný přes internet, nebo prostřednictvím řízeného hostigu, což umožňuje maximální flexibilitu vydavatelům všech velikostí. Společnost hybris si zvolilo více než 500 společností, mezi něž se řadí globální značky Coca-Cola, Hornbach, Nespresso, Bridgestone, Kaiser+Kraft, Rexel, Levi’s, Lufthansa, Nikon a Toys“R”Us UK.  Společnost hybris je budoucností obchodu.
 
Více informací najdete na stránkách www.hybris.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…