ICF Koučovací zóna na TEDXPrague 2014

23.06.2014 12:17

Mezinárodní federace koučů v České republice ICF ČR se zúčastnila dne 21. června 2014 prestižní akce TEDXPrague pořádané v divadle Hybernia v Praze.

ICF Koučovací zóna na TEDXPrague 2014
Foto: ICF
Popisek: Mezinárodní federace koučů (ICF)

ICF ČR přispěla do bohatého programu této celodenní konference přinášející do Prahy výjimečné osobnosti a témata z celého světa svojí oblíbenou koučovací zónou. V průběhu TEDXPrague byl o ICF koučovací zónu obrovský zájem, proběhlo 101 sezení, ICF koučové byli plně vytíženi zájemci o ochutnávku profesionálního koučinku.

Fakt, že poptávka po těchto sezeních výrazně převyšovala možnosti koučovací zóny, ukazuje na velkou popularitu koučovacích ochutnávek a ICF ČR bude pokračovat v jejich pořádání na různých dalších akcích v České republice.

ICF Koučovací zóna je dobrovolná akce profesionálních koučů sdružených v Mezinárodní federaci koučů, kde je možné zažít a vyzkoušet v průběhu půlhodinového sezení práci s profesionálním koučem certifikovaným dle mezinárodních standardů. Toto sezení je bezplatné, je potřeba se pouze zúčastnit konference, veletrhu či jiné akce, v rámci které je koučovací zóna organizována.

Mezinárodní federace koučů (ICF) je největší světová organizace v oboru. ICF sdružuje vice než 22 000 koučů ve 100 zemích, akredituje vzdělávací programy institucí po celém světě a uděluje prestižní tituly ACC, PCC a MCC.

Vladimír Kludaj, ACC
vicepresident ICF ČR pro PR a marketing

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…