IGY si hýčká maminky – během filmu zajistí hlídání jejich dětí

20.02.2018 9:45

Největší jihočeské obchodní a společenské centrum IGY přichází s novinkou pro maminky s malými dětmi nebo miminky. Do svého programu od letošního února zařazuje jedno filmové představení měsíčně v multikině CineStar, během nějž bude zajištěno hlídání dětí.

IGY si hýčká maminky – během filmu zajistí hlídání jejich dětí
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Ženy na rodičovské dovolené se obvykle od svých dětí nehnou na krok a nemohou si ani zajít v klidu do kina. Proto jsme ve spolupráci s multikinem CineStar připravili dopolední promítání, kdy jim děti pohlídáme,“ uvedla marketingová manažerka IGY Centra Pavlína Jandová.

Prvním představením, při němž bude hlídání zajištěno, bude promítání českého filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, které je připraveno na středu 28. února od 9.30. Speciální projekce, při které bude snížena hlasitost zvuku a sál bude mírně přisvícen, umožní maminkám přijít i s velmi malými dětmi nebo dokonce s miminky. Přímo v sále bude připraven koberec s hračkami, kde se dětem budou věnovat asistentky.

„Jde o další příjemnou službu pro rodiče s dětmi, kterou nabízíme. Vedle dětského koutku IGYŠTĚ pro sviště, prostoru pro děti v zadní části restaurační zóny a třech přebalovacích místností věříme, že touto projekcí filmů s hlídáním dětiček si budeme maminky doslova hýčkat,“ doplnila Pavlína Jandová.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

16:46 ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…