IKEA změní otevírací dobu

18.08.2013 20:32

IKEA Česká republika se rozhodla změnit otevírací dobu ve všech svých obchodních domech v České republice.

IKEA změní otevírací dobu
Foto: IKEA
Popisek: IKEA

Nově budou mít obchodní domy IKEA otevřeno od 9.00 do 21.00 (v současnosti je otevřeno od 10.00 do 22.00). Nová otevírací doba začne platit od 1. září 2013. Toto rozhodnutí IKEA učinila na základě zpětné vazby a nákupních zvyklostí zákazníků s cílem splnit jejich požadavky a zpříjemnit jim nakupování v obchodních domech IKEA.

„To, že budeme mít otevřeno dříve, lépe odpovídá potřebám našich zákazníků, vyhovíme tak jejich očekáváním. Zejména rodiny s dětmi rády nakupují ráno. Dlouhodobé průzkumy ukazují, že lidé vyrážejí na víkendové nákupy už ráno a poslední hodinu z naší otevírací doby tolik nevyužívali. Okolní nákupní centra mají také většinou otevřeno od 9 hodin, proto věříme, že tato změna bude vnímána pozitivně,” zdůvodňuje rozhodnutí Radek Pazour, manažer vztahů se zákazníky v regionu IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Mnozí zákazníci rádi využívají toho, že restaurace a dětský koutek mají otevřeno již půl hodiny před otevřením obchodního domu. IKEA se proto rozhodla toto řešení ponechat a oba tyto prostory otevře již v 8.30. Obchodní domy IKEA také upraví jízdní řády autobusů kyvadlové dopravy tak, aby odpovídaly nové otevírací době. Všechny tyto změny budou uvedeny v platnost od 1. září 2013.

O této změně bude IKEA zákazníky předem informovat prostřednictvím všech dostupných komunikačních kanálů, v médiích, na webových stránkách IKEA atd. Informaci o nové otevírací době IKEA zveřejní také v novém katalogu IKEA 2014.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…