ING Bank představila nové mobilní bankovnictví

29.12.2012 10:00

ING Bank představila nové mobilní bankovnictví s názvem ING BANK CZ, které pro ni vytvořila společnost ZENTITY.

ING Bank představila nové mobilní bankovnictví
Foto: Archiv
Popisek: Zentity

ING Bank tak chce svým klientům vyjít vstříc a umožnit jim pohodlnou správu ING Konta či ING Fondu přes mobilní zařízení.

Aplikace nabízí základní funkce, s jejichž pomocí má uživatel přehled o svých financích a investicích. Unikátní je způsob navigace. Pohyb mezi jednotlivými úrovněmi pomocí 3D dlaždic je zcela přehledný a na poli mobilního bankovnictví ojedinělý. Při rozkliknutí jedné z dlaždic se ostatní dynamicky přemístí do pozadí, ale zůstávají neustále připraveny a na očích. Odpadá tak zdlouhavé vracení se do základní nabídky.

Další zajímavou funkcí, kterou aplikace nabízí, je možnost převodu financí z ING Konta do ING Fondů. Uživatelé tak mají přehled a neustálou kontrolu nad svými investicemi v ING Fondech. Aplikace je jasně členěna do několika sekcí. V části „Objevte ING Bank“ jsou k dispozici informace o produktech a demo verze aplikace, kterou si lze nanečisto vyzkoušet. Pro uživatele, je k dispozici zabezpečená část tzv. klientská zóna, odkud mohou spravovat své peníze a investovat.

„Vždy se snažíme do našich aplikací dát něco navíc. Myslíme si, že mobilní bankovnictví má být uživatelsky přívětivé a zábavné zároveň a to se nám v tomto případě povedlo,“ uvedl Abhishek Balaria, CEO, ZENTITY a.s.

Aplikaci lze stáhnout na https://itunes.apple.com/cz/app/ing-bank-cz/id586933559?mt=8

O společnosti ZENTITY a,s,

Společnost ZENTITY je největší dodavatelem mobilního bankovního řešení v ČR a SR. Od roku 2008, kdy společnost vznikla, si vydobyla skvělé postavení v oblasti podnikových mobilních řešení. Poskytuje end-to-end řešení jako jsou nativní klient pro chytré telefony, mobilní web, integrace služeb, bezpečnost a správa zařízení. Mezi její klienty patří například ČNB, ČSOB, Poštovní spořitelna, ZUNO Bank, ING Bank, Vodafone, a další.

O ING Bank Česká republika

ING je globální finanční instituce holandského původu, která nabízí bankovní a investiční produkty, životní pojištění a penzijní produkty k pokrytí potřeb širokého spektra zákazníků. Historie ING Bank v České republice sahá až do roku 1992. ING Bank poskytuje celou škálu bankovních produktů a služeb řadě významných českých i mezinárodních společností a zaujímá tak přední místo mezi bankami v oblasti podnikového financování, kapitálových trhů a treasury produktů. V roce 2001 ING Bank představila svůj první produkt pro fyzické osoby, spořicí účet ING Konto, a založila tak kategorii spořicích účtů na českém trhu. Rok poté rozšířila svoji nabídku otevřených podílových fondů pro drobné investory, která dodnes patří k nejširším na trhu. Snahou ING Bank je nabízet svým klientům jednoduché, dostupné a bezpečné řešení pro správu jejich úspor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…