IREDO spustilo aplikaci i call centrum

24.09.2015 14:26

Společnost OREDO nedávno spustila informační tabule na vybraných zastávkách v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. Nyní je doplnila internetová aplikace a nová linka call centra. Cestující tak mohou na internetu i telefonicky zjistit aktuální informace o poloze jednotlivých spojů a jejich případném zpoždění.

IREDO spustilo aplikaci i call centrum
Foto: pardubickykraj.cz
Popisek: Pardubický kraj

„Telefonní linka call centra integrovaného dopravního systému IREDO funguje na novém telefonním čísle 491 580 333. Cestující si mohou aktuální informace vyhledat také na internetových informačních tabulích, které zobrazují k vybrané zastávce nejenom aktuální jízdní řády autobusové dopravy, ale i aktuální polohu autobusů,“ říká Jiří Pálka, jednatel společnosti OREDO.

Tyto informační tabule jsou dostupné na stránce tabule.oredo.cz. Zobrazují mapu a přehled spojů i tras, informace o spojení a poloze autobusu a zastávkové jízdní řády.

Elektronické informační tabule na jednotlivých zastávkách v současnosti fungují s jedinou výjimkou. „Z důvodu rekonstrukce fasády v železniční stanici Hlinsko v Čechách byly instalované panely IREDO demontovány a po ukončení rekonstrukce budou opět zpět instalovány a plně zprovozněny,“ upozornil jednatel společnosti OREDO Jiří Pálka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…