Ideální zimní dovolená v Beskydech oslovila porotu Tour Region Film

24.11.2014 21:22

Ideální zimní dovolená v Beskydech oslovila porotu Tour Region Film v Karlových Varech. Destinační společnost turistické oblasti Beskydy-Valašsko získala cenu Jury Prix.

Ideální zimní dovolená v Beskydech oslovila porotu Tour Region Film
Foto: wikipedia
Popisek: Beskydy.

Karlovy Vary hostily na podzim již 47. ročník nejstaršího festivalu filmů s turistickou tematikou na světě TOURFILM a ocenil opět ty nejlepší snímky z oblasti cestovního ruchu sezóny 2013/2014.

Mezinárodní filmový festival turistických filmů TOURFILM opět zaznamenal vysoký počet přihlášených snímků. Do soutěže se letos přihlásilo 477 filmů a spotů, 163 multimédií ze 132 zemí světa.  Zároveň se po jedenadvacáté konal v rámci festivalu také festival představující snímky českých regionů - TOUR REGION FILM. Porota v něm vybírala z 64 filmů, 35 spotů a 30 multimédií. Cenu Jury Prix v kategorii Filmy si odnesla obecně prospěšná společnost Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, jejíž zakladatelem je statutární město Frýdek-Místek, s filmem Ideální zimní dovolená v Beskydech.

„Spot se točil v průběhu loňské zimy, která nebyla zrovna přívětivá, co se týče sněhových podmínek. Naštěstí provozovatelé lyžařských areálů si umějí poradit a i na takovou zimu areály připravit, aby milovníci zimních sportů byli spokojeni. Společným úsilím s partnery a díky vlídnému počasí, jsme dostali šanci ukázat, jak je možné si zimní dovolenou v Beskydech užít. Doufáme, že se spot líbí i široké veřejnosti a přitáhne do Beskyd spoustu návštěvníků, protože zima je zde kouzelná a nabízí spoustu fantastických zážitků,“ říká Monika Konvičná z Destinačního managementu turistické oblasti Beskydy-Valašsko.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…