Imatrikulace nových studentů Univerzity obrany

01.10.2015 9:40

Ve dnech 1. a 2. října 2015 proběhnou na Univerzitě obrany imatrikulace nových studentů vojenského prezenčního studia Fakulty vojenských technologií a Fakulty vojenského leadershipu.

Imatrikulace nových studentů Univerzity obrany
Foto: Univerzita obrany
Popisek: Univerzita obrany

Vojenští studenti, kteří právě absolvovali dvouměsíční základní přípravu u Velitelství výcviku – Vojenské akademie Vyškov, začnou studovat v nových pětiletých magisterských studijních programech. Slavnostní akty se budou konat v prostorách Klubu Univerzity obrany v ulici Šumavská za účasti představitelů vedení školy, fakult a rodičů novopečených studentů.

Na Fakultě vojenských technologií UO ve čtvrtek 1. října 2015 v 10.00 hodin bude imatrikulováno 85 studentů v magisterském studijním oboru Vojenské technologie. Tento oboru je určen pro vysokoškolskou přípravu budoucích důstojníků Armády České republiky, kteří budou zastávat velitelsko-technické funkce u útvarů a zařízení AČR. Vzdělání získají ve vojensko-technické oblasti strojní, elektrotechnické, stavební, geodetické, kartografické nebo komunikačních a informačních systémů a technologií.

Na Fakultě vojenského leadershipu UO v pátek 2. října 2015 v 10.00 hodin imatrikulační slib složí 131 studentů a budou studovat magisterský obor Řízení a použití ozbrojených sil. V tomto oboru se budou vzdělávat jako budoucí velitelé a specialisté představující klíčový personál Armády České republiky ve vybraných oblastech managementu, řízení zdrojů a analýzy informací v obraně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…