Impression Media, VLP a Parlamentní listy vytvořily iNEWSROOM

20.11.2013 18:05

Internetové mediazastupitelství Impression Media ze skupiny Media Bohemia pokračuje ve své produktové expanzi na internetovém trhu.

Impression Media, VLP  a Parlamentní listy vytvořily iNEWSROOM
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Počítač

Po nedávno oznámené obchodní spolupráci s vydavatelstvím Burda Media a CSFD.cz přichází Impression Media se společným produktem s vydavatelstvími Vltava-Labe-Press a OUR MEDIA.

Nový obchodní produkt iNEWSROOM sdružuje kvalitní a respektované zpravodajské tituly Denik.cz, Tyden.cz a Parlamentnilisty.cz. Tento zpravodajský produkt může na měsíční bázi oslovit přes 1,5 milionu unikátních uživatelů z ČR a nabízí tak klientům zásah jasně profilované cílové skupiny. „iNewsroom je dalším pokračováním dosavadní spolupráce skupiny Media Bohemia a VLP. Těší mě, že jsme našli platformu, jak vzájemnou spolupráci rozšířit i do oblasti on-linu. Rozvoj internetových aktivit je jednou z priorit naší skupiny v roce 2014 a společný produkt s Denik.cz do naší strategie přesně zapadá.“ uvedl Jan Fahoun, generální ředitel Impression Media. Obchodní akvizice a nové on-line produkty pro rok 2014 představené v poslední době posouvají Impression Media mezi největší hráče na českém internetovém trhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…