Infocentrum dopravního podniku na Letišti Václava Havla se přesouvá a rozšiřuje služby

31.10.2016 10:12

Ve středu 2. listopadu 2016 se Infocentrum Dopravního podniku hl. m. Prahy (DPP) na Letišti Václava Havla otevře na novém místě – v příletové hale Terminálu 1. Tam se přesune ze spojovací haly, kde fungovalo až dosud. Nově bude disponovat dvěma přepážkami a cestujícím nabídne služby v rozšířené pracovní době.

Infocentrum dopravního podniku na Letišti Václava Havla se přesouvá a rozšiřuje služby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Centrální dispečink městské dopravy

„V rámci probíhající rekonstrukce Terminálu 1 na Letišti Václava Havla dochází k přesunu našeho Infocentra. Na novém místě bude blíže přilétajícím návštěvníkům, kteří jeho služeb využívají především,“ říká Miroslav Sedlmajer, vedoucí oddělení Střediska dopravních informací.

Infocentrum na novém místě bude mít hned dvě přepážky a také rozšířenou pracovní dobu. Namísto do 19 hodin bude od 2. listopadu 2016 otevřeno denně od 7 do 21 hodin. Cestující si zde budou moci zakoupit například dlouhodobé časové jízdenky (elektronické i papírové kupóny), jednotlivé jízdenky či Prague Card. Turisté určitě ocení prodej materiálů, které jim usnadní orientaci v Praze. V Infocentru si mohou pořídit třeba zastávkové jízdní řády, mapy, ale také publikace a propagační materiály DPP.

Z důvodu stěhování Infocentra DPP dojde k následujícímu omezení:

·  Provoz současného Infocentra DPP na Letišti Václava Havla ve spojovací hale Terminálu 1 bude ukončen dne 30. října 2016 v 19.00 hodin.

·  Provoz Infocentra v příletové hale Terminálu 1 na Letišti Václava Havla bude zahájen dne 2. listopadu 2016 v 7.00 hodin.

·  Ve dnech 31. října a 1. listopadu 2016 nebude možné v lokalitě Letiště Václava Havla zakoupit elektronické kupóny, papírové kupóny a průkazky z jízdenkového programu.

Mapa zobrazující nové umístění Infocentra DPP v Terminálu 1

https://lh5.googleusercontent.com/4IWSDtetsZdoFUpYzR6X6p2QhNSu5tTDX_dSK7QFALRMsoMb2mdILv6PzKuxkSl_QsEegriU1ZX46zjLRig_CNKTLis2hKihKmNiuIxig0Q_AuTfWJ0VraAhkrnwShi2D0wLsMSAW6FklEgEMw

Obrázek: Umístění nového infocentra, zdroj mapy: www.prg.aero

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…