InterSystems patří mezi stovku předních IT společností ve zdravotnictví

15.07.2013 14:10

Zájem o technologie pro propojené zdravotnictví zajistil InterSystems již po patnáctéumístění v prestižním hodnocení časopisu Healthcare Informatics.

InterSystems patří mezi stovku předních IT společností ve zdravotnictví
Foto: InterSystems
Popisek: InterSystems

Společnost InterSystems, světový lídr v softwaru pro propojené zdravotnictví, oznámila, že ji přední zdravotnický časopis Healthcare Informatics uvádí ve svém hodnocení jako třicátého největšího poskytovatele informačních technologií ve zdravotnictví. Hodnocení 2013 Healthcare Informatics 100 uvádí přední společnosti podle zisku z prodeje informačních technologií a služeb ve zdravotnictví ve Spojených státech v roce 2012.

Zisk společnosti InterSystems plynoucí z oblasti zdravotnictví vzrostl v roce 2012 oproti minulému roku o 14,1 procenta. InterSystems se mezi předními společnostmi zabývajícími se informačními technologiemi pro zdravotnictví objevuje každoročně již patnáct let.

Mezi produkty a pokročilé technologie pro propojené zdravotnictví společnosti InterSystems patří strategická platforma pro zdravotnickou informatiku InterSystems HealthShare®. Umožňuje organizacím zaznamenávat a sdílet všechna data o pacientech a poskytuje aktivní analýzu v reálném čase, na základě níž je možné činit odpovědné kroky v nemocniční síti, na místní, regionální či celostátní úrovni. HealthShare zjednodušuje strategickou interoperabilitu, koordinaci péče, správu veřejného zdraví a zapojení subjektů na místní úrovni. Dalšími produkty InterSystems jsou např. nejrozšířenější databázový systém ve zdravotnických aplikacích InterSystems CACHÉ® a platforma pro rychlou integraci a vývoj propojitelných aplikací InterSystems Ensemble®.

„Společnost InterSystems má v oblasti zdravotnické informatiky více než třicetileté zkušenosti a na technologiích InterSystems jsou založeny nejúspěšnější celostátní a jiné rozsáhlé propojené zdravotnické systémy. Poskytujeme platformu mnoha prodejcům zdravotnických aplikací, kteří byli zařazeni do hodnocení Healthcare Informatics 100, např. firmám Epic nebo 3M Health Information Systems, i mnoha nejznámějším americkým nemocnicím a zdravotnickým systémům,“ říká Paul Grabscheid, viceprezident společnosti InterSystems pro strategické plánování.

Hodnocení 2013 Healthcare Informatics 100 je součástí červnového čísla časopisu Healthcare Informatics. Seznam všech společností uvedených v Healthcare Informatics 100 najdete na http://www.healthcare-informatics.com/hci100/2013-hci-100-list.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo vnitra: Tradiční extremistické strany jsou v útlumu, scéně dominuje antisystémové hnutí

22:08 Ministerstvo vnitra: Tradiční extremistické strany jsou v útlumu, scéně dominuje antisystémové hnutí

Takzvané antisystémové hnutí zcela zastínilo tradiční extremistickou scénu v Česku. Informuje o tom …