Investorům se v Karlovarském kraji nabízí nový průmyslový park

26.01.2015 21:37

Podnikatelé a investoři, kteří hledají v Karlovarském kraji vhodnou lokalitu pro rozvíjení svých aktivit, mohou využít novou průmyslovou zónu na Chebsku. Jde o CTPark Odrava o celkové rozloze 100 tisíc metrů čtverečních.

Investorům se v Karlovarském kraji nabízí nový průmyslový park
Foto: Hana Čechová
Popisek: Karlovy Vary, pohled na město z výšky

Průmyslový park v Odravě nabízí k podnikání developerská společnost CTP, která se stará o rozsáhlou síť rozvojových ploch ve střední Evropě. „Zástupci společnosti mě informovali o tom, že je průmyslový park v Odravě připraven, plocha má strategické místo s přímým silničním napojením do sousedního Německa. Počítá se s tím, že by CTPark Odrava nabídl na 50 tisících metrech čtverečních haly pro výrobu nebo skladování,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Josef Novotný.

O volných plochách k podnikání a o průmyslových zónách informuje Karlovarský kraj zájemce na portálu Investiční příležitosti, kde je v současnosti popis třinácti zón včetně mapového podkladu a charakteristiky lokalit. Mezi ně se v nejbližší době zařadí i CTPark Odrava.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…