Ivan Fučík se po 20 letech vrací ke spolupráci s LeitnerLeitner

11.12.2014 13:18

Společnost Fučík&Partneři spolupracuje od října 2014 s významnou mezinárodní poradenskou skupinou auditorů a daňových poradců ve střední a východní Evropě LeitnerLeitner.

Ivan Fučík se po 20 letech vrací ke spolupráci s LeitnerLeitner
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

“Ve společnosti LeitnerLeitner jsem před 22 lety v Linzi začal svoji kariéru. Proto nově zahájená spolupráce pro mě v mnoha ohledech znamená návrat do rodiny, a to do rodiny mezinárodní, která se velmi rozrostla. Skupina LeitnerLeitner považuje celou řadu zemí střední a východní Evropy za svůj domácí trh. Díky této nové a velmi těsné spolupráci tak můžeme našim klientům ihned nabídnout celé portfolio služeb na mezinárodní úrovni,“ říká Ivan Fučík, jednatel poradenské společnosti Fučík&Partneři.

Společnost Fučík&Partneři působí na českém trhu od roku 1995 a v únoru nadcházejícího roku oslaví 20tileté kulaté výročí. Svým klientům nabízí celou řadu poradenských služeb - od auditů, daňového a podnikového poradenství, outsourcing mezd a účetnictví až po fúze a akvizice.

LeitnerLeitner patří mezi nejvýznamnější poradenské skupiny ve střední a východní Evropě.  Každý jednotlivý poradce se může opřít o zázemí 650 zaměstnanců a dalších partnerských společností z celého světa, poskytující poradenství jak středním podnikům, tak mezinárodním koncernům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…