JCDecaux: Vysočany mají novou zastávku tramvaje

17.07.2015 12:44

Od začátku tohoto týdne mohou cestující tramvajových linek 8, 25 a 52 využívat novou zastávku, která byla instalována na stanici U Elektry na ulici Poděbradská v pražských Vysočanech. Kvůli zvýšení komfortu i bezpečí cestujících přemístila společnost JCDecaux zastávku z pozice u chodníku přímo na tramvajový ostrůvek.

JCDecaux: Vysočany mají novou zastávku tramvaje
Foto: jcdecaux.cz
Popisek: JCDecaux - logo

Společnost JCDecaux, která buduje pražský městský mobiliář, tedy i zastávky MHD, se také stará o jeho každodenní údržbu včetně odstraňování následků poškození a vandalismu. Jen za rok 2014 strávili zaměstnanci firmy 60.000 hodin údržbou tohoto mobiliáře. Na vlastní náklady společnost také přemisťuje zastávky z důvodu oprav tramvajových tratí a komunikací.

Montáž U Elektry

Společnost JCDecaux je světovým lídrem v oblasti venkovní reklamy a spolehlivým partnerem více než 3700 měst po celém světě, ve kterých buduje a spravuje městský mobiliář. Od roku 1994 provozuje městský mobiliář v Praze a zajišťuje kvalitní služby jako je výstavba a údržba zastávek MHD, odpadkových košů a veřejných toalet. V mnoha světových metropolích provozuje také samoobslužný systém jízdních kol. Letos společnost oslavila 50 let své existence.

Jak se rodí nová zastávka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…