Jaromír Hájek Manažerem roku 2012 v odvětví doprava a logistika

29.04.2013 14:00

Generální ředitel společnosti LeasePlan Česká republika Jaromír Hájek byl minulý čtvrtek na slavnostním setkání na pražském Žofíně vyhlášen Manažerem roku 2012 v odvětví doprava a logistika.

Jaromír Hájek Manažerem roku 2012 v odvětví doprava a logistika
Foto: LeasePlan
Popisek: Jaromír Hájek Manžerem roku 2012 v odvětví doprava a logistika

V celkovém pořadí se umístil v TOP 10, a to v konkurenci 198 nominovaných osobností. Hodnotitelská komise mezi nimi vybrala 86 finalistů, z nichž se volili vítězové jednotlivých kategorií. V sekci doprava a logistika porotci posuzovali třicet kritérií.

Soutěž Manažer roku byla letos vypsána už podvacáté a je považována za nejprestižnější akci tohoto druhu u nás. Vyhlašovateli jsou Svaz průmyslu a dopravy ČR, Česká manažerská asociace a Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR.

„Je to veliká pocta. Jsem nesmírně rád, že si hodnotitelé všimli změn, kterými česká pobočka LeasePlanu prošla v posledních měsících,“ říká Jaromír Hájek.

LeasePlan ČR je velikostí flotily lídrem domácího trhu operativního leasingu aut. Zakladatel firmy Jaromír Hájek se do jejího čela vrátil na začátku loňského roku po téměř pětiletém působení ve funkci generálního ředitele italské pobočky LeasePlanu. Jeho hlavním cílem po návratu do Prahy bylo obnovit růst flotily.

„Přijali jsme řadu opatření, která začínají nést ovoce. Z pohledu manažera šlo o velice náročné období. O to větší zadostučinění jsem pocítil, když tuto práci ocenili odborníci a úspěšní podnikatelé, kteří vybírají vítěze ankety,“ dodává J. Hájek.

Ing. Jaromír Hájek se narodil v roce 1963. Absolvoval VŠE v Praze, fakultu zahraničního obchodu. V manažerských pozicích pracuje od roku 1991. Nejprve působil jako ředitel českého zastoupení nizozemské poradenské společnosti Larive Holland. V letech 1995 až 2007 byl prvním generálním ředitelem společnosti LeasePlan ČR. V roce 1999 se zároveň stal ředitelem slovenské filiálky. V období 2006 až 2007 se podílel na zahájení činnosti rumunského zastoupení skupiny. Mezi lety 2007 až 2011 byl generálním ředitelem společnosti LeasePlan Itálie. V lednu 2012 se vrátil do čela české pobočky.

LeasePlan je globálním i tuzemským lídrem v operativním leasingu automobilů – profesionální správě firemních autoparků. V letošním roce si připomíná 50. výročí svého založení. Je zastoupen ve 30 zemích a jeho celkový vozový park čítá 1,3 milionu automobilů. Díky unikátnímu řešení account managementu dlouhodobě obhospodařuje klienty s různou velikostí flotil, kdy se každému zákazníkovi věnuje tým profesionálů. V roce 1996 LeasePlan přivedl operativní leasing do České republiky a stal se jedničkou tuzemského trhu. Dnes tady pečuje o autoparky přibližně tisícovky klientů a ve své flotile má více než 17 tisíc vozidel. Více informací na: www.leaseplan.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…