Jedinečnou produkci regionálních výrobců Liberecka představuje nový katalog

23.07.2015 19:36

Liberecký kraj v těchto dnech už podruhé vydává Katalog regionálních reklamních výrobků. Opět představuje jedinečnou produkci regionálních výrobců, potravinářů, zemědělců a řemeslníků, kterou Liberecký kraj používá ke své prezentaci, jako dárky pro hosty či jako ceny.

Jedinečnou produkci regionálních výrobců Liberecka představuje nový katalog
Foto: Hans Štembera
Popisek: Potraviny, ilustrační foto

„Liberecký kraj práci regionálních výrobců a řemeslníků dlouhodobě podporuje. Snažíme se, aby se dostala více do povědomí, a proto tímto způsobem naše místní výrobce propagujeme. Malým
a středním podnikatelům tak pomáháme otevřít třeba nové možnosti a příležitosti,“ říká Vít Příkaský, člen rady kraje pověřený vedením resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova.

Katalog je ucelenou a užitečnou inspirací pro každého, kdo hledá vhodný dárek, propagační předmět nebo jednoduše drobnost s regionální tematikou. „Ukazuje se, že pro zajímavou věc nebo pozornost není třeba chodit daleko, protože v Libereckém kraji mají regionální producenti rozhodně co nabídnout,“ dodává hejtman LK Martin Půta.

Na jaře se v multimediálním sále uskutečnila přehlídka všech přihlášených výrobců, jejichž produkty hodnotila a obodovala porota složená z odborníků i laiků od politiků až po úředníky. Předměty s největším ohlasem a nejvyšším počtem bodů byly následně zařazeny do Katalogu regionálních reklamních výrobků 2015/2016.

V publikaci se prezentují držitelé značek Regionální výrobek Jizerské hory, Regionální výrobek Lužické hory a Máchův kraj, Regionální produkt Český ráj, Originální produkt Krkonoše (část území našeho kraje) nebo Výrobek roku Libereckého kraje, Regionální potravina Libereckého kraje
a Nositel tradice lidových řemesel.

Katalog vychází v elektronické podobě, která je ke stažení na webových stránkách Libereckého kraje. V tištěné podobě je k dispozici u jednotlivých regionálních výrobců a řemeslníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…