Jihočeský kraj: Distribuce ochranných prostředků začne zítra

21.03.2020 22:03

Jihočeský kraj dnes v ranních hodinách obdržel dodávku osobních ochranných prostředků (OOP), konkrétně respirátorů FFP2.

Jihočeský kraj: Distribuce ochranných prostředků začne zítra
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

Jde o zásilku, kterou pro kraj zajistilo Ministerstvo vnitra ČR a její distribuce do kraje proběhla prostřednictvím HZS ČR. Distribuce OOP je určena pro poskytovatele zdravotních služeb primární péče, ambulantních specialistů, lékáren, ale i na poskytovatele akutní a následné lůžkové péče, ZZS a pobytová zařízení sociálních služeb.

Zahájení termínu distribuce: Neděle, 22. 3. 2020 9 - 11 a 15 - 18 hodin v kontaktních místech (tabulka ZDE). V dalších dnech dle časů, v tabulce uvedených!

V příštích dnech očekáváme další dodávky osobních ochranných prostředků. Snahou Jihočeského kraje je zajistit pravidelnou dodávku OOP pro poskytovatele zdravotních služeb a vybraných poskytovatelů sociálních služeb. Je tedy nutno nadále sledovat webové stránky Jihočeského kraje!

Řiďte se pokyny, uvedenými ZDE!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pražská strojírna zaznamenala v roce 2023 opět rekordní tržby

10:04 Pražská strojírna zaznamenala v roce 2023 opět rekordní tržby

Pražská strojírna, dceřiná společnost Dopravního podniku hlavního města Prahy, zveřejnila své audito…