Jihočeský kraj: Koncept osmého ročníku veletrhu cestovního ruchu KOMPAS doznal významných změn

18.04.2016 22:15

8. ročník jihočeského veletrhu cestovního ruchu KOMPAS proběhne 28. – 29. dubna 2016. Koncept se od minulých let významně změnil a je rozdělen na dvě základní části:

Jihočeský kraj: Koncept osmého ročníku veletrhu cestovního ruchu KOMPAS doznal významných změn
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

1. Odborný program: Krajské fórum cestovního ruchu – setkání odborníků v CR, 28. 4. 2016, od 10:00 do 13:00 se zaměřením na produkt v cestovním ruchu v Jihočeském kraji

2. Veletržní program:

a. čtvrtek 28. 4. 2016, 14:00 – 20:30 – vystavovatelé z Jihočeského kraje a doprovodný program zaměřený na cílovou skupinu 18 – 30 let. Čtvrteční program obsahuje například vystoupení Jakuba Vágnera (ryby a s nimi spojené cestování), Josefa Škvora (maratonec o lidských hranicích), Ondřeje Šmolíka (projekt Feldou do Číny), ale i youtubera Vladavideos a  barmanskou show a soutěže o hodnotné ceny.

Celý čtvrtek navíc budou probíhat mimo hlavní podium sportovní soutěže (trenažéry), lezecká stěna, slaňování, ale i program pro menší děti, např. skákací hrad, soutěže, malování na obličej, k dispozici bude také fotokoutek.

b. pátek 29. 4. 2016, 9:00 – 17:30 – vystavovatelé z Jihočeského kraje a doprovodný program zaměřený na cílovou skupinu rodiny s dětmi. Páteční program bude plný atrakcí pro nejmenší – cílem je dopoledne nalákat školky a školy s tím, že odpoledne se vrátí s rodiči. Součástí programu bude Divadlo Vítězslava Marčíka, představení Jana Přeučila a Evy Hruškové, kouzelnická show Richarda Nedvěda, nebo vystoupení pohádkového krále Václava Vydry a pokus o rekord v hodu vlaštovek. Celý den budou nabízeny další aktivity pro menší děti, mj. rukodělné aktivity, zajímavé soutěže, kvízy apod.

V průběhu obou veletržních dnů bude rovněž představován tematický rok Jižní Čechy olympijské 2016 a prezentace výrobků Chutná hezky Jihočesky.

Celý koncept veletrhu se změnil v tom, že hlavním bude doprovodný program, který naláká (s výraznou marketingovou podporou) větší počet návštěvníků ke stánkům vystavovatelů – jihočeským atraktivitám, infocentrům i oblastem. Jedná se o jediný veletrh cestovního ruchu v ČR, který pro návštěvníky dostupný až do večera (veletržní night-shopping).

Podlinkou je program zaměřený na přípravu na víkendové čarodějnice – od košťat po klobouky. Oproti minulým ročníkům došlo ke změně organizačního týmu. Program je plně v režii JCCR s tím, že technickou realizaci řeší společnost METROPOL.

Vstup zdarma.

PLAKÁT K VELETRHU NAJDETE ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…