Jihočeský kraj: Střední škola obchodní zve na Veletrh fiktivních firem v Českých Budějovicích

16.10.2015 20:35

V loňském roce se v rámci celostátní výstavy Vzdělání a řemeslo uskutečnil v Českých Budějovicích první ročník Veletrhu fiktivních firem. Organizace veletrhu se ujala Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9, která má s výukou předmětu Fiktivní firma a rozvojem podnikatelských dovedností žáků bohaté zkušenosti.

Jihočeský kraj: Střední škola obchodní zve na Veletrh fiktivních firem v Českých Budějovicích
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

Veletrh se konal také díky podpoře významných představitelů kraje i města České Budějovice s finanční pomocí řady sponzorů.

Druhý ročník Veletrhu fiktivních firem naváže na úspěšný první ročník ve dnech 21. - 22. října. Žáci středních škol z České republiky i Slovenska soutěží o hodnotné ceny sponzorů hned ve třech kategoriích. Ekonomická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích představí návštěvníkům soutěžní program „Co se skrývá pod povrchem?“, ve svém stánku m.j. seznámí návštěvníky se zajímavou soutěží podnikatelských záměrů Invest Day. Všechny veletržní stánky letos naleznete v pavilonu F4.

Zajímáte se o podnikání? Chcete být úspěšní ve své profesi? Tak si rozhodně nenechte ujít příležitost navštívit ve dnech 21. - 22. října druhý ročník Veletrhu fiktivních firem v Českých Budějovicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…