Jihočeský kraj: Výstavu Accelerating Science obohatí doprovodný program

16.11.2016 19:15

Výstavu Accelerating Science na českobudějovickém Výstavišti v pavilonu B4, vytvořenou Evropskou organizací pro jaderný výzkum CERN v Ženevě, vidělo více než 11 tisíc návštěvníků. Od listopadu 2016 je připraven doprovodný program, který zahrnuje cyklus odborných přednášek tematicky spjatých se zaměřením výstavy.

Jihočeský kraj: Výstavu Accelerating Science obohatí doprovodný program
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

„Zveme širokou veřejnost hned na několik přednášek v podání odborníků z Univerzity Karlovy, Jihočeské univerzity, Akademie věd ČR, ale i z komerční oblast. Již 21. listopadu si návštěvníci mohou poslechnout přednášku Daniela Scheiricha z Matematicko-fyzikální fakulty univerzity Karlovy s názvem „Jak se loví Higgsovy bosony“, prozrazuje Tomáš Cílek, ředitel Regionální rozvojové agentury jižních Čech. V následujícím týdnu (28. 11. 2016) proběhne přednáška „Fyzika atomu v historickém kontextu“ Josefa Blažka z Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.

Termíny všech přednášek a jejich zaměření naleznete na webových stránkách výstavy www.vystavacern.cz v sekci „Doprovodný program“ a na Facebooku jižní Čechy. Vstup na přednášky, které se uskuteční v pavilonu B4 na českobudějovickém výstavišti, je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec