Jihočeský kraj plánuje rekonstrukci mateřské školy pro zrakově postižené za 26 milionů

16.04.2021 22:11

Komplexní rekonstrukci a modernizaci vnitřních prostor Mateřské školy pro zrakově postižené a speciálně pedagogického centra v Českých Budějovicích plánuje kraj. Vyhlášení veřejného výběrového řízení s předpokládanou investicí 26 milionů korun schválila Rada Jihočeského kraje ve čtvrtek 15. dubna. Potvrdil to náměstek hejtmana pro oblast školství Pavel Klíma.

Jihočeský kraj plánuje rekonstrukci mateřské školy pro zrakově postižené za 26 milionů
Foto: kr-jihocesky.cz
Popisek: Jihočeský kraj

Předpokládaný termín zahájení prací v mateřské škole, jejímž zřizovatelem je kraj, je podle Klímy 1. června a s jejich ukončením se počítá k 30. září letošního roku.

Anketa

Souhlasíte s trestem stop na 10 zápasů pro fotbalistu Slavie Kúdelu za údajný rasismus?

3%
95%
hlasovalo: 16427 lidí

„Stavební úpravy čekají pavilon učeben i hospodářský pavilon, jehož součástí je také kuchyň. Důvodem rekonstrukce je současné nevyhovující uspořádání celého zázemí učeben včetně těch rehabilitačních a prostor speciálně pedagogického centra. Včetně nevyhovujícího stavu původních rozvodů vody, kanalizace, elektroinstalace, topení a vzduchotechniky v obou objektech. Pavilon učeben získá novou rekuperační jednotku, nová vnitřní okna na chodbách v prvním a druhém nadzemním podlaží a instalováno bude i nové venkovní únikové požární schodiště. Projekt počítá také se změnou polohy hlavních vstupních dveří,“ popsal náměstek hejtmana pro školství.

Veřejná zakázka je spolufinancována ze zdrojů EU prostřednictvím Operačního programu Životní prostředí a ze zdrojů Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu.

Více informací o Mateřské škole pro zrakově postižené a speciálně pedagogickém centru v Českých Budějovicích najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…